• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Rysica witaj!!!!!!!!!! I życzę abyś długo tu nie zabawiła. Trzymam kciuki za szybkie zaciążenie!!!

Cześć dziewczynki, jak wam mijaniedziela, bo mi strasznie leniwie. Właśnie odpoczywam po obiadku, i nic mi się nie chce. Pogoda do bani, a zapowiadałasię fajjna spacerowa, a teraz leje!!!!!!!!! ;-(((

hej babeczki! widzę pełno nowych osób, ale to i dobrze... niech się wątek rozwija :-) ja nadal trzymam za Was kciukasy!!!! zresztą chyba o tym wiecie :-) moje "stare" kolezaneczki co tam u Was?

PS. Adaśkowi leci już 6 miesiac :-)

świeżutkie zdjęcia Adaśka :-)

A ogólnie to jest bardzoooo radosny, chichracz jakich mało :happy2: No i co najważniejsze juz nie taki terrorysta jak kiedyś tzn mogę zrobić wszystko bedąc z nim sama w domu. Bardzo ładnie bawi się sam na macie czy w łóżeczku. Waży 9 kg... ciuszki nosi już na 80 bo ogólnie duży jest a co najważniejsze zdrowy.

Ostatnia edycja:
Kurcze Anecia czym ty go karmisz.... Jaki on duży, i jaki słodziak.............. Śloczny!!!!!!!!!!!!! No motywacja pierwsza klasa.... dziewczynki zróbmy sobie takiego!!!!!!! Co wy na to???? Która pierwsza (rorki druga, zaraz po mnie)wkolejeczce sie ustawia.... zbieram zapisy!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry