reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kwaituszku wiem że ci trudno patrzeć ze nam się udało a tobie jeszcze nie ale ja naprawdę wierze i trzymam kciuki za ciebie niedługo też będziesz się chwalić zdjęciami maluszka:) przesyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ specjalnie dla ciebie:)

agness wiedziałam ze się uda!!!!! baaaaardzo się ciesze uważaj teraz na siebie leż jak najwięcej i czekamy na dalsze dobre wieści:)

wiesz napewno bym chciala juz przezywac to samo co wy ale nie jest jeszcze tak zle ze mna:) moze to dlatego ze dopiero sie staramy kilka miesiecy i jeszcze nie załamuje rak a najbardziej mnie cieszy ze moj m z miesiacana miesiac bardziej sie przekonuje do malenstwa wiec kochana jest ok byle kiedys sie udalo:) narazie sie ciesze malenstwami w rodzinie bo jedna sis urodzila chlopca a druga dziewczynke

nie dziekuje za fluidki oby przyniosły sczescie
z lutka czekam do owu

Czesc Dziewczyny wpadam Wam sie pochwalic moja nowa wiescia ;-)wczoraj zrobilam test bo spoznila mi sie miesiaczka 3 dni i wyszlo ze JESTEM W CIAZY OKO 1-2 tyg po zaplodnieniu :tak:dokladnie tak jakby sie zgadzalo takze 2 cykl jest moj czuje sie dobrze:tak::tak:Pozdrawiam i sle fluidki:tak::tak::tak: jestesmy mega szczesliwi :tak::tak::tak::tak:

witam wczoraj dzialalismy ale troche ze mnie wylecialo ale dzis powtorzylismy rano jeszcze dzis o 14 zrbie tescik dla pewnosci oczywiscie nogi były do gory hehe anajlepsze ze nie było skoku tempki

reklama
rany, ale jestem podekscytowana :) mam nadzieje, ze bede miala szczescie dolaczyc do grona szczesliwych mam :) jutro robie tescik... staralismy sie juz w pierwszym cyklu po odstawieniu pigulek i okres spoznia mi sie juz 6 dzien, wiec moze cos z tego bedzie :)

Do góry