reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

agg a który to dc??? jeśli po spodziewanym terminie @ nadal masz wyższa temp to jest szansa na fasolkę:)

pysia a ty jak się czujesz??

reszta dziewczyn lilith kwiatuszku jak staranka??? dawno coś kachy nie było nie???

reklama
mąj m uwielbia jak mały kopie i nie zważa ze mnie to czasem boli nawet jak maly śpi to klepie brzuszek żeby Gabiś się rozruszał:) a ja zaczynam odczuwać niedogodności 3 trymestru ale pocieszam sie ze nie długo koniec....

kwaituszku widzę że u ciebie teraz czekamy na wynik starań wiec kciuki zaciśnięte i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~wysyłam:)

nie dziekuje wydaje mi sie ze owu mialam w sobote to by sie pokryło test z bolem ale sex był w ciagu dnia i troche ze mnie wylecialo ale jak widzisz kochalismy sie tez dzien przed i po takze sama nie wiem nie nakrecam sie co ma byc to bedzie jesli sie nie uda w tym cyklu to postanowiłam ze zmykam z forum i wracam dopiero z dobrymi wiadomosciami wiec sama wiesz

kochana a próbowaliście przytulanek co 2 dzien w okresie płodnym przedtem abstynencja??? może plemniki wtedy były by lepsze i śluzik lepszy??? ja właśnie zaszłam w cyklu w którym staraliśmy sie co 2 dzień.. ale trzeba wierzyć ze tym razem sie uda:)

kwiatuszek trzyma moooocno. i czekam na wieści! teraz i tak już nic nie zmienisz, więc relax i pozytywne nastawienie!!!!
buziaczki dla wszysttkich i gratujuję nowym mamusiom...
LILITH a ty gdzie się podziewasz?

kochana a próbowaliście przytulanek co 2 dzien w okresie płodnym przedtem abstynencja??? może plemniki wtedy były by lepsze i śluzik lepszy??? ja właśnie zaszłam w cyklu w którym staraliśmy sie co 2 dzień.. ale trzeba wierzyć ze tym razem sie uda:)

wiesz kochana kochalismy sie tyle co na wykresie a na drugi raz spr co 2 dni zobaczymy ale licze zeby sie udalo ale nie nakrecam sie

czesc dziewczyny:) jestem tu nowa,ale od jakiegoś już czasu czytam posty na tym forum:) prześledziłam już kilka i to wydaje mi się najciekawsze:)

Tabletki brałam 7 lat i stwierdziłam że czas się trochę odtruc,a może i postarac się w najbliższym czasie o maluszka:)tabletki odstawiłam na koniec maja, wczoraj powinnam dostac @,ale na razie cisza:) staram się nie nakrecac,ale jak do piątki nic się nie wydarzy to pójdę kupic test, chociaż wątpię żeby to było tak szybko możliwe:)

pozdrawiam:-)

reklama
Zrobiłabym test ale jeszcze za wcześnie.
Jeśli dobrze sobie mniej więcej wyliczyłam dni płodne to byłby to dopiero 5/6 dzien po zapłodnieniu.

Do góry