reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hej ja też własnie zrobikam tamten test co mi nie wyszło nic popołudniu i mimo, że wykrywa ciąża po 6 dniach to u mie w 9 nic.

No i teraz nie wiem czy faktycznie brak ciąży czy poprostu jeszcze za mało miałam hcg żeby test mogl wykryc.
jescze 5 dni do miesiączki... zadnych objawów ani ciązy ani okresu, jedynie twarde podbrzusze, no i piersi pełniejsze, ale o dziwo im blizej do okresu tym mniej bolą.
Temp wzrosła z 36.9 do 37.1 .
Jak myslicie?

reklama
Aggg jak jeszcze 5 dni do @ to mogło nie wyjść, poczekaj jeszcze. A tempka normalna jak na ten okres, ważne by nie spadła.

Aguś do juterka szybko zleci :)

Jetstem moje drogie :-)
Aggg u mnie jeszcze 3 dni do terminu @, ale jutro z rana sikam jeszcze raz :tak:
Agusia na pewno beta wyjdzie pieknosci :tak::-)
kwiatuszekq juz pewnie wiesz, ze mam Cie na oku :-D
LILITH a jak tam u Ciebie sie sprawy maja? :blink:

Musze sobie bilecik tylko wydrukowac i w poniedzialek leceeeeeeeeeee :-D Dawno nie lecialam samolotem. Ostatnio to bylo... w pazdzierniku zeszlego roku ze Szwajcarii do Bulgarii. Zawsze mam stresa jak jestem na nowym lotnisku :-D Teraz tez. Z Frankfurtu jeszcze nie mialam okazji leciec :-) Ale fajnie znow znalezc sie w chmurach :tak::tak::tak:

Mogłabym iśc na bete ale zanim będzie wynik to ja już dostane @ bo u mnie się czeka ok. 3/ 4 dni.
Robiłam test ktory wykrywa juz od 20 mm hcg czy cos takiego.
Podobno bardzo czuly, ale jednak mi nie wyszlo spróje ejscze jutro z porannego moczu chocia znie wiem czy to cos da.

Lazurowe_wybrzeze a po ilu dniach robilas pierwszy test i ci nie wyszedl ze mowisz ze jutro znowu sikasz?
Ja to sie juz martwie bo niezlego pecha musialabym miec gdybym nie zeszla. ;(

reklama
aggg nie nakręcaj sie ja w cylku 28 dniowym robiłam test w 27 dniu i jedna krecha była choć test był czuły.. każdy organizm jest inny w mnie test pokazał ciąże dopiero tydz po spodziewanym terminie miesiączki cierpliwości życzę i trzymam kciuki

Do góry