Angelika 26
Fanka BB :)
Też raz brałam ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka.Z Kielc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też raz brałam ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka.Z Kielc
Skoro tylu lekarzy twierdzi to samo i kierują Cię do szpitala, a piszesz, że brałaś już różne leki i nic nie pomaga to może warto to jednak rozważyć ? A nie zaproponował Ci żaden badania drożności jajowodów na początek ?Bo wszyscy mi dają tylko skierowanie do szpitala na usunięcie endometriozy. [emoji122][emoji122]
Od 1 dnia miesiączkiA od którego dnia cyklu bierzesz duphaston?
Ogólnie - jeśli weźmiesz go przed owulacją, to ją sobie zablokujesz.
NieSkoro tylu lekarzy twierdzi to samo i kierują Cię do szpitala, a piszesz, że brałaś już różne leki i nic nie pomaga to może warto to jednak rozważyć ? A nie zaproponował Ci żaden badania drożności jajowodów na początek ?
Jeśli bierzesz od 1go dnia miesiączki duphaston to nic dziwnego, że nie masz owulacji... Kto Ci tak kazał brać? Duphaston bierze się dopiero po owulacji. Inaczej blokuje pęknięcie pęcherzyka.Od 1 dnia miesiączki
To troszkę też nie tak bo mi pęcherzyk wcześniej nie pękałJeśli bierzesz od 1go dnia miesiączki duphaston to nic dziwnego, że nie masz owulacji... Kto Ci tak kazał brać? Duphaston bierze się dopiero po owulacji. Inaczej blokuje pęknięcie pęcherzyka.