Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale spacerówka kepska - jakaś taka mała 
aczkolwiek ten mechanizm blokowania jest prosty wiec moze to nie jest zaden problem ...
martka1 luknęłam sobie tego twistera. Faktycznie wierna kopia. I mam teraz dopiero dylemat. Miałam do wyboru wcześniej dwa wózki a teraz mi się 6 zrobiło. ....
a oto moje opinie bo bylam zainteresowana kilkoma z tych wózków więc:
1. Sawex Magical 4x- również nie widziałam na żywo więc sobie odpuściłam
2. Implast driver 4XL- bardzo długo był dla mnie numer 1. brak torby w standarcie to nie jest problem bo można dokupić ale kosz na zakupy wyciąga się po 5 miesiącach użytkowania i ciągnie się po ziemi co wygląda nieestetycznie i jest niepraktyczny a wersja spacerowa jest troche uboga no i nieblokują się przednie koła
3. Atlantic- blokowane koła ale jak wspomnialam tylko śpiworek na zime który tak naprawde mozna sobie dokupic według uznania a brak moskitery w wersji spacerowej
4. Twister Baby smile- widziałam i jest prawie identyczny jak atlantic z tym że ma moskitere w wersji spacerowej, różnią się kolorystyką i fajna jest wersja special lecz bardzo ciężko dostępna ale podobno mają być w kwietniu:-) :-) :-)