reklama

Zakup wózka ????

reklama
to jest straszne, ze ktos robi szwindle przy testach akcersoriow, ktore słuza dzieciom. ciekawe czy to prawda, bo wtedy testy fotelikow moze tez sa trefne.

a my nie kupujemy wozka, bo mieszkamy na parterze, schodow nie ma, autobusami w sumie wcale nie jezdzimy, wiec ja wozka nie nosze.

ja mam 2 wózki Miksrua i chico.
Mikrusa pozyczylismy od znajomych stoi na dole i jest na spacery - waga ok 17 kg ale dmuchane koła, szeroki, 3 stopniowa regulacja podnoszenia plecków, mozna przekładac raczke wady to waga, i brak pasów.
Natommiast chico - stary model - leciutki składa sie jak parasolka, dobrze skreca ma pasyale jest wąski - wiec jest wózkiem podróznym

To test z gazety Świat Konsumenta, ale testy były przeprowadzane w Niemczech, a u nas tylko przedruk - no tak zrozumiałam w każdym razie.

Ja nie sądzę, aby tu były szwindle - to są profesjonalne testy. Jak publikuje coś np Newsweek itp gazety, to bym się zastanawiała, ale tutaj raczej jest OK.

z oceną jest gorzej niż myslałam, na 5 p-w per perego ma 3,4

No to jak test robiony w Niemczech, to nie będzie naszych rodzimych produkcji, które złe nie są, a są dużo tańsze.
Ja też nie kupuję spacerowki, bo na razie jeździmy w gondolce z podniesionym oparciem, a na wiosnę zakładamy wersję spacerową na stelaż. Waga wózka 13 kg, ale mam windę i nigdzie poza wkladaniem do bagaznika wózka nie dźwigam.
Szerlock, a jak ci się jeździ wózkiem? Bo my chyba mamy taki sam (Oxford)

ewitka wy jeżdzcie nadal w gondolce??? my jak kacper mial 3 miesiace zaczęlismy jeździc w wersji spacerowej, bo kacper ledwo sie miescil. w spacerowce o wiele lepiej sie jeździ jak jest przodem do kierunku jazdy. czyli dobrze mi sie jeżdzi, ale twardo. z tym, ze jakbym chciala miekki to sobie moglam kupic np. bartatine. taki urok tych wozkow, ze sa dosc twarde.
teraz jeździ mi sie srednio, bo malo powietrza w kołach, a jak jest normanie to jest ok. kiedys jak tu pisałam, ze lipa z tym wozkiem i ze chyba pojde z reklamacja to wtedy mialam malo powietrza:tak:

Pawełek wielkoludem nie jest, ma tylko 72 cm długości i lubi jeździć w gondoli, bo zazwyczaj śpi na spacerku, no i ma cieplutko. Co ciekawe, jeszcze niespełna dwa miesiące temu spał w gondolce w nocy na wyjeździe :-). Ja też kiedyś pisałam, ze ja mam jeszcze ten stary miękki model, więc mi jeździ się super, tylko dętkę przedziurawiłam na spacerku i muszę załatać, bo powietrze schodzi.

a my od jakiegoś mc niecałego jeździmy w spacerówce, jestem strasznie zadowolona, ale tak w maj-czerwiec chcemy kupić jakąś lekką spacerówkę Chicco, żeby mieć na jakieś "lżejsze" wypady;-)
w ogóle jestem strasznie zadowolona z naszego wózka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry