• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja mam z materialu literki. Piekne z allegro:) Sa duze na tasiemce. Z kokardkami i na co drugiej doszyte male serduszko:) Mlodemu tez kupie jak sie urodzi. Polecam bo swietnie wygladają na scianie.

dzięki Doggi :tak:

w ogóle kupiłam wczoraj ten kocyk w końcu, bo okazało się, że kolor był dostępny. pościel, ochraniacz i rożek. jakieś pierdoły dla mnie do szpitala, nowy smoczek do butelki, szczoteczka itp. itd. jeszcze mi wisi koszyk w aptece internetowej na kwotę 280 zł :szok: (ale w tym są moje witaminy i tran dla młodego) z zresztą pierdół dla niemowlaka i do szpitala, ale to dopiero we wtorek klepnę, żebym mogła zapłacić z karty kredytowej. został materacyk do łóżeczka, komoda, nosidełko do auta no i wózek... - czyli taki tam MALUTKI wydatek.

reklama
Witam kochane przyszłe mamusie :)
Jestem sierpniową mamą Małej Nastki :)
Poniżej zamieszczam linki do portali, na których można znaleźć coś dla Malucha bądź dla siebie w atrakcyjnych cenach :)

Bodziaczki, Pajacyki, Bluzeczki itp..
Przedmioty użytkownika chocolatequa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spodnie ciążowe, sukienki ciążowe itp...
Sandra Żyrardów • Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry