• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja kombinezon kupowałam głównie z myślą o wkładaniu do fotelika, bo śpiworki niby mają te dziurki, ale mi się jakoś źle dziecko zapinało.
A śpiworem mam w razie w taki z wełną w środku.
Kiedyś Nikoli do sanek kupiłam, a do wózka też się nada.

reklama
Alecta dziw mi Ł powiedzial ze jestem wyrodna matka, bo powiedzialam ze nie chce mojej komody dawac Robertowi :-( :-P bo ja tez chce... ale poki co odstapie mu a w miedzy czasie moze po nowym roku jakies mebelki mu kupimy i odzyskam swoja komode ;-)

Ja mam jakies kombinezony po mlodym wiec nie bede kupowac, tyle co do wozka lub fotelika opekam a przeciez marzec czy kwieciem to juz licze na temp ze kombinezon nie bedzie potrzebny ;-)

agulqa śliczne łóżeczko, też mamy białe:)
już się nie mogę doczekać aż wrócę do domu i zacznę powolutku ogarniać dziecięce szpargałki:) wolę się wcześniej przygotować...miałam to robić dopiero w grudniu, ale w obecnej sytuacji lepiej się chyba zabezpieczyć..

Elutka Ty z tego co wiem powinnas lezec i nic nie robic.
My wstawilismy juz komode do pokoju Roberta. Ja wciaz nie mam na nic pomyslu. Nie wiem jak ja ogarne to by bylo ladnie dzidziusiowo

Elutka no właśnie ty żadne szpargałki tylko leżeć i dyrygowac mężowi co ma robić ;)

Agulqa_b pojawi się dzidziuś i będzie maxymalnie dzidzousiowo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry