reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Mona2903 ja też mam już upatrzone sandałki dla Majeczki właśnie ze Smyka, takie bialutkie, ale jakoś tak nie składa mi się dotrzeć do tego sklepu. Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu wybiorę się na jakieś zakupki :tak:

reklama
MONA - Kuba ma bardzo wysokie podbicie...i butki z Daichmanna, ze Smyka, z CC - nie pasowaly..........nie dalo sie wlozyc stopki, a jak juz wbiłam w jakich model to na gorze stopki robila sie wielka "bułka" :sorry2:

ja za duzo ostatnio nie kupowalam mlodej ale ile dostalam zabawek po starszych dzieciach to rewelacja sluchajcie... jesli jeszcze nie macie np WIELOPOZIOMOWEGO PARKINGU ZABAWKOWEGO to pomyslcie o tym
jak rowniez:
ZABAWKOWA KUCHENKA Z PIEKARNIKIEM plus, a to juz dokupilam po dobrej cenie, zestaw plastikowych grrnkow i przyborow do zabawy w gotowanie :tak: rewelka

autka dla maluszkow,
takie cos do wbijania, w zestawie zabawkowy mlotek :tak:
takie rozne co to sa otworky roznych ksztaltow i trzebba klocki wrzucac

piramidke ktorej jeszcze nie miala tez sie jej dostalo
co jeszcze? kupe przytulanek ale tego juz nei wliczam... bardziej mnie kreca zabawki edukacyjne

przed wyjazdem kupilam zestaw muzyczny i ladnie sie mloda bawi- ma bemenek i grzechotki i tamburyno i takie tam...

minizelazko :tak:

i duzo pierdulek ktorymi sie jescze nie zainteresowala bo za duzo ma i musze zrobic segregacje i czesc pochowac i robic wymiany

a jeszcze ma super rzecz... maly domek z materialu, taki namiot do ktorego mozna wejsc, pomalowany jak domek pipi lanksztrum z filmu :-)

dostala na wyjezdzie zestaw do zabawy w piachu i mysle ze robienie babek jej sie spodobalo :tak:

dobra starczy

a i krzeselka ogrodowe dzieciece, tylko klade z tylu poduche bo mala sie moze jeszcze gibnac

a i worek sako duzy, bardzo go lubi, czasem w nim zasnie :tak:

i dywaniki rozne takie do pokoiku po dzieciaka, jeden w ulice, drugi w dysneja, mniejsze disneyowskie co dalam do lazienki...

gumowe zabawki do kapieli.....

chce jej kupic plastikowy zestaw dzieciecy do herbbaty bo widze w swietlicy jak juz sie bawi w nalewanie do kubeczkow :blink:

no i ostatnia fajna rzecz... stary 10 ponad letni wozek po dzieciach, spacerowy, bez daszka, totalnie prymitywny i bez resorow ale mloda go uwielbia bo duzo widzi i czasem sobie nim jezdzimy po okolicy :tak:

M_Ktosiu wow ile zabawek :rofl2:

A ja mam pytanie jaki rozmiar nosza wasze maluchy???
Bo Nikdoem ma dziwne te rozmiary np. bluzki czy body to 86 jest w sam raz i juz czasem 92 nosi a spodnie wszystkie 86 sa duzo za duze...

reklama
Sami-u nas rozmiar body i bluzeczek to 80 lub 86:tak:, a spodenki czy sukieneczki to niektóre 80 są za duże, także jakaś dziwna ta numeracja:baffled:

Do góry