reklama
My zakupilismy sandałki w Smyku z cool club.Super są, a wybór jeśli chodzi o chłopców to chyba lepszy niż w Bartku.
Ja Kubie w Smyku tez mierzylam - nie pasowaly

MONA - Kuba ma bardzo wysokie podbicie...i butki z Daichmanna, ze Smyka, z CC - nie pasowaly..........nie dalo sie wlozyc stopki, a jak juz wbiłam w jakich model to na gorze stopki robila sie wielka "bułka" 

M
m_ktosia
Gość
ja za duzo ostatnio nie kupowalam mlodej ale ile dostalam zabawek po starszych dzieciach to rewelacja sluchajcie... jesli jeszcze nie macie np WIELOPOZIOMOWEGO PARKINGU ZABAWKOWEGO to pomyslcie o tym
jak rowniez:
ZABAWKOWA KUCHENKA Z PIEKARNIKIEM plus, a to juz dokupilam po dobrej cenie, zestaw plastikowych grrnkow i przyborow do zabawy w gotowanie
rewelka
autka dla maluszkow,
takie cos do wbijania, w zestawie zabawkowy mlotek
takie rozne co to sa otworky roznych ksztaltow i trzebba klocki wrzucac
piramidke ktorej jeszcze nie miala tez sie jej dostalo
co jeszcze? kupe przytulanek ale tego juz nei wliczam... bardziej mnie kreca zabawki edukacyjne
przed wyjazdem kupilam zestaw muzyczny i ladnie sie mloda bawi- ma bemenek i grzechotki i tamburyno i takie tam...
minizelazko
i duzo pierdulek ktorymi sie jescze nie zainteresowala bo za duzo ma i musze zrobic segregacje i czesc pochowac i robic wymiany
a jeszcze ma super rzecz... maly domek z materialu, taki namiot do ktorego mozna wejsc, pomalowany jak domek pipi lanksztrum z filmu :-)
dostala na wyjezdzie zestaw do zabawy w piachu i mysle ze robienie babek jej sie spodobalo
dobra starczy
a i krzeselka ogrodowe dzieciece, tylko klade z tylu poduche bo mala sie moze jeszcze gibnac
a i worek sako duzy, bardzo go lubi, czasem w nim zasnie
i dywaniki rozne takie do pokoiku po dzieciaka, jeden w ulice, drugi w dysneja, mniejsze disneyowskie co dalam do lazienki...
gumowe zabawki do kapieli.....
chce jej kupic plastikowy zestaw dzieciecy do herbbaty bo widze w swietlicy jak juz sie bawi w nalewanie do kubeczkow
no i ostatnia fajna rzecz... stary 10 ponad letni wozek po dzieciach, spacerowy, bez daszka, totalnie prymitywny i bez resorow ale mloda go uwielbia bo duzo widzi i czasem sobie nim jezdzimy po okolicy
jak rowniez:
ZABAWKOWA KUCHENKA Z PIEKARNIKIEM plus, a to juz dokupilam po dobrej cenie, zestaw plastikowych grrnkow i przyborow do zabawy w gotowanie

autka dla maluszkow,
takie cos do wbijania, w zestawie zabawkowy mlotek

takie rozne co to sa otworky roznych ksztaltow i trzebba klocki wrzucac
piramidke ktorej jeszcze nie miala tez sie jej dostalo
co jeszcze? kupe przytulanek ale tego juz nei wliczam... bardziej mnie kreca zabawki edukacyjne
przed wyjazdem kupilam zestaw muzyczny i ladnie sie mloda bawi- ma bemenek i grzechotki i tamburyno i takie tam...
minizelazko

i duzo pierdulek ktorymi sie jescze nie zainteresowala bo za duzo ma i musze zrobic segregacje i czesc pochowac i robic wymiany
a jeszcze ma super rzecz... maly domek z materialu, taki namiot do ktorego mozna wejsc, pomalowany jak domek pipi lanksztrum z filmu :-)
dostala na wyjezdzie zestaw do zabawy w piachu i mysle ze robienie babek jej sie spodobalo

dobra starczy
a i krzeselka ogrodowe dzieciece, tylko klade z tylu poduche bo mala sie moze jeszcze gibnac
a i worek sako duzy, bardzo go lubi, czasem w nim zasnie

i dywaniki rozne takie do pokoiku po dzieciaka, jeden w ulice, drugi w dysneja, mniejsze disneyowskie co dalam do lazienki...
gumowe zabawki do kapieli.....
chce jej kupic plastikowy zestaw dzieciecy do herbbaty bo widze w swietlicy jak juz sie bawi w nalewanie do kubeczkow

no i ostatnia fajna rzecz... stary 10 ponad letni wozek po dzieciach, spacerowy, bez daszka, totalnie prymitywny i bez resorow ale mloda go uwielbia bo duzo widzi i czasem sobie nim jezdzimy po okolicy

reklama
Podziel się: