reklama
kasiadz
Fanka BB :)
chcemy kupić http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1427&<osCsid> . Też początkowo myślałam że tośka będzie sama chodziła i chodzi ale jak ją wyciągam z wózka to chodzi tam gdzie ona chce, zbiera śmieci z chodnika, siada...... więc jeszcze trochę potrwa zanim będzie ładnie chodziła i wytrzymywała na spacerze bez odpoczynku. A ten wózek chcemy mieć już do końca i nie chcemy kupować innego
a my wciąż bez wózkaktoś jeszcze nie ma?
my już chyba wybraliśmy ale jeszcze musimy jechać ze starszą do wrocławia żeby ja przymierzyć do niego a nie ma kiedy, chyba dopiero w następny weekend się uda![]()
Ja nie mam, ja!
kasiadz my te bez wózka. ale dzisiaj zamówilam. tylko kiedy dojedzie to nie wiem
bo najpierw musi do hurtowni dojechać, a potem kurierem do nas hehe więc długa droga
kaja my kupujemy dostawkę. nie wiem jeszcze jaką dokładnie. ale od dłuższego czasu młody już śmiga po nogach więc w niego wierzę
bo najpierw musi do hurtowni dojechać, a potem kurierem do nas hehe więc długa drogakaja my kupujemy dostawkę. nie wiem jeszcze jaką dokładnie. ale od dłuższego czasu młody już śmiga po nogach więc w niego wierzę

sylwia_m18
a my wciąż bez wózkaktoś jeszcze nie ma?
my już chyba wybraliśmy ale jeszcze musimy jechać ze starszą do wrocławia żeby ja przymierzyć do niego a nie ma kiedy, chyba dopiero w następny weekend się uda![]()
Ja też jeszcze niemam
reklama
kasiadz
a myślałam że to tylko ja zwlekam na ostatnią chwilę