reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
w leroy merlin sa takie literki z kartonu w wersji 3d wystarczy pomalowac i ozdobic ale to sie srednio oplaca bo jedna 11 zl, taka szara kartonowa litera :eek:

tak samo marzy mi sie kocyk la millou i tak myslalam zeby kupic material minky jakas fajna bawelne i dac do krawcowej i uszyc ale koszt podobny wiec srednio sie oplaca :confused2:
378096_162787167153236_1249134682_n.jpg

Ostatnia edycja:
Cortina myślę że skosy mogą być fajne. Zależy też jakie to pomieszczenia i jakie duże. akurat u mnie jest nie żle bo są pomieszczenia bardzo duże i ustawne. Zobaczę jak będzie w praktyce, ale puki co cieszą mnie te skosy:)

Artystyczne malowanie ścian, twarzy, koszulek

a co myślicie o tego typu dekoracji na ścianie? zamiast naklejki po prostu namalować to co się chce? Te które mają talent mogłyby pobawić się same- ja mam koleżankę, która mogłaby to zrobić za niewielką cenę:)

Cortina, widzę mamy podobny gust;-) Dość drogi ten kocyk, ale ja się chyba skuszę jak pisałam kiedyś:tak: Moje ulubione:
http://www.lamillou.com/shop/animals-planet/kocyk-malpki-r-z-70x80-cm
http://www.lamillou.com/shop/la-millou-by-anna-mucha/czaszki-zolty-nazwa-robocza-70x80-cm

Hmm pokombinuję z tymi literkami, ale też jak wyjdą tandetnie to zamówię na allegro- ciut tańsze bo niższe ZAKRECONE WZORZYSTE KOLOROWE LITERKI IMIE (2622837622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
No cena fakt- nie zachęca, ale jak już pisałam koleżanka mogłaby mi namalować za cenę farby. Niby ona mówi, że za darmo, ale wiadomo takie farby kosztują więc coś jej sama za to bym zapłaciła.
Ciekawe czy by to ładnie wyglądało?

reklama
jejciu ale te literki sa fajne! może i ja się skusze jak dowiem się kto u mnie mieszka. super pomysł i kącik maluszka od razu będzie milszy.

jak już przeniesiemy maluszka do swojego pokoiku to chcialabym zrobic coś kolorowego. widziałam fajne foto taperty albo mebelki z postaciami bajek. można coś pokombinowac. ale to jeszcze dużo czasu. a do sypialni literki to numer jeden:)

Aniołeczek czapeczka jest słodka!!! też taką chcę:p

Do góry