reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Mi też się strasznie podobają te kocyki millou. Zwłaszcza te bąbelki można tak fajnie dotykać. Moj ulubiony to kocyk-pledzik w sowy :)

Ja na pewno będę sama upiększać pokoik dziecka- może nie sciany malować ale na pewno obrazki :) własnie lada dzień się zabieram. Na razie zrobilam 3 dla dzieciaczków mojej siostry :)

Zrobiłam już PIERWSZE zakupy dla maluszka- rękawiczki niedrapki, wybrane razem z tatusiem :-D
ps. żebyście widziały jego minę jak go zabrałam do "swiata dziecka" i powiedziałam żeby rzeczy dla dzidziusia wybierał. wygladał mniej więcej tak :szok::eek:

:-D:-D:-D

reklama
literki super już jakiś czas temu je widziałam, ale drogie, więc my antosi a potem fasolce kupujemy coś takiego: TABLICZKA DEKORACJA POKOJU 3D LITERKI IMIĘ (2579108991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i do tego miarkę wzrostu dla tośki: jedyna taka MIARKA WZROSTU POKOJ MARZEN (2581219400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jeśli chodzi o skosu to uważam że są strasznie nieustawne a mycie okien dachowych to masakra. My teraz celowo wybieraliśmy taki projekt domu żeby w żadnym z pokoi nie było skosów:)

Cortina, widzę mamy podobny gust;-) Dość drogi ten kocyk, ale ja się chyba skuszę jak pisałam kiedyś:tak: Moje ulubione:
KOCYK NIEMOWLAKA - MAŁPKI RÓŻOWE | ZIELEŃ
KOCYK NIEMOWLAKA | LA MILLOU BY ANNA MUCHA YELLOW | SZARY

hehe uwielbiam taki prosty styl, wozek moze byc bialy/czarny do tego zajebisty kocyk i normalnie wypasik ! mmmm !
kocyk fakt troche kosztuje ale mysle ze warto i lepiej odrazu ten dla sredniaka a nie noworodka bo mala roznica w cenie a ten wiekszy na dlzuej sie przyda :)

Malowanek na scianie nie lubie wiec sie nie wypowiadam :tak:

pytanie do dziewczyny która zamawiała sukienkę na wesele (chyba to była sylwia-m ale nie jestem pewna;-) ): jak z rozmiarem? bo chcę zamówić ale się waham nad rozmiarkiem właśnie. Czy sugerować się noszonym przez siebie czy tabelą z aukcji?

O kurde zapomniałam, przepraszam :zawstydzona/y:
Ja się sugerowałam moim rozmiarem i pasuje idealnie a brzuszek jak urośnie to napewno się jeszcze zmieści. Materiał jest miły w dotyku jak mój małż wróci to zrobi foto to wam się zaprezentuje, jak znowu nie zapomnę

Kasiadz, śliczne gadżety:) A ja wymyśliłam dla mojego synka Leosia literki z imieniem w stylizacji dżunglowej;P z małym lwem na górze:) Zresztą strój też mam dla niego odpowiedni, kupiłam jakoś w 2 miesiącu ciąży w hm:

Załączniki

• DSCF4995.jpg
    DSCF4995.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
A ja będę te literki robić samodzielnie, mąż już się zdeklarował, że wytnie je z płyty pilśniowej a ja je pomaluje lub ozdobię metodą decoupage :)
a1.jpg(coś takiego)
lubię wykonywać takie ozdóbki więc tym bardziej będzie to dla mnie przyjemność zrobić je samodzielnie, do tego teściowa jest krawcową i zdeklarowała się uszyć kocyk patchworkowy
P1010025.JPG
i kilka przytulanek
cxbbjfkccjznjmdmth.jpg przytulanki+Anne-Claire+Petit1.jpg :)

Do góry