reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Żanetko, gratuluję wygrania aukcji, rzeczywiście sporo tych ciuszków:) Nie sa w prawdzie w moim guście, ale Tobie sie podobają no i cena super:tak:

Mamuśki, jakie polecacie sterylizatory i podgrzewacze do butelek ? Najlepiej 2 w1..

Ostatnia edycja:
Mamuśki, jakie polecacie sterylizatory i podgrzewacze do butelek ? Najlepiej 2 w1..

sterylizator ? garnek z woda :-D tak robilam przy Mai jak przyjdzie karmic mi butelka to bede robic tak samo ;) podgrzewacz mialam Canpol.
ja planuje karmic piersia i mam nadzije ze obejdzie sie bez tych gadzetow :cool2:

ja sterylizatora też nie używałam i nie zamierzam, przez pierwsze tygodnie gotowałam butelki raz dziennie, potem przelewałam wrzątkiem i bardzo szybko zaczęłam myć normalnie bez wyparzania.

jeśli chodzi o te śliczne kocyki to są piękne ale nie dałabym tyle kasy, tym bardziej że potrzebne są min. 3 kocyki różnej grubości w zależności od pogody i tak naprawdę nie są często używane a jak dziecko trochę podrośnie i zacznie wcinać chrupki w wózku to będą wiecznie oklejone:)

Zanetka niezły zakup, będziesz miała w co stroić swoją księżniczkę :-)

Co do kocyka to ja jestem na etapie dziergania jednego :-) jak już skończę to się pochwalę, a drugi mam dostać od cioci, która jużmi zapowiedziała, że kocyk dla nas ma :-)

Jeśli chodzi o sterylizator ja osobiście uważam, że to zbędny gadżet.

reklama
tym bardziej że potrzebne są min. 3 kocyki różnej grubości w zależności od pogody i tak naprawdę nie są często używane a jak dziecko trochę podrośnie i zacznie wcinać chrupki w wózku to będą wiecznie oklejone:)
ja mam w tej kwesti nieco inne doswiadczenie ;-)
mialam dwa koce jeden cienki - taki na chlodne poranki czy wieczory letnie, drugi grubszy na jesien-wiosne, zima uzywalam spiworka :-D teraz planuje tak samo jeden cienki, drugi grubszy i spiwor na zime :tak:
te koce z polaru, mikro czegos tam te milusie ;-) sa tak sztuczne ze nawet jak sie je wypierze to chwila moment i suche :tak:

patrzcie jakie slodkie rozki, wzorki na nich mi sie bardzo podobaja
ROŻEK_becik_100% BAWEŁNA kocyk KOC SUPER WZORKI !! (2646140521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja niestety takie bawleniany juz mam po Mai jeszcze wiec nie moge zaszalec i kupic :-p

Do góry