reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Ciuszki kupujecie superowe podoba mi się połączenie róż-zieleń a szary- niebieski to już miodzio...

Pościel fjna, ale ceny jak za złoto he he pościel dla wymagających a ja jaż taka wymagająca nie jestem :-D

7 częsci pościeli za 369 zł to rozbój w biały dzień

to faktycznie bardzo drogo za pościel.
proponuję się zastanowić czy wszystkich elementów będziecie używały i czy dziecko będzie spało pod kołderką czy może w śpiworku? ja kupiłam pościel a młoda śpi w śpiworku bo tak jest dużo wygodniej;)

Ja uważam, ze cena nie jest duża a raczej normalna:) 340 zł za 2 komplety pościeli, ochraniacz, poduszka, kołdra z porządnego materiału:) Super jak dla mnie:) Martik, super ciuszki!

też myślałam nad tym ale beż:) Barzdo fajny zestaw. Ale na pewno nie brałabym 20 elem. bo dużo tam mi zbytecznych rzeczy, ale wiadomo każdy wybiera co mu bardziej pasi:)) No i oni liczą jako osobny element nawet kokardkę czy falbankę maskującą;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a łóżeczka już macie? Ja wczoraj oglądałam w Ikei i w sumie podobały mi się i cenowo i wizualnie. Nie mam za dużych wymagań co do łóżeczka, więc większość mi się podoba :-)

Sliczne ciuszki dziewczyny:)
Cortina bardzo fajna stronka, dzieki:))) i wysylaja za granice.

To i ja sie pochwale zakupami;)
Zobacz załącznik 503165

sliczne ! takie meskie :)

co do poscieli z tego Bon dodo 90 zl zestaw 2 czesciowy moze i duzo ale super sie uzywaja jescze polecam ta firme Pościele dziecięce | Pościel dziecięca Feretti, mam po Mai posciel i wciaz wyglada swietnie :) ! mimo ze wciaz ja pralam bo byla moja ulubiona
FERETTI Pościel Duetto PREMIUM 2cz Sun Flower (2666824233) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Dziewczyny a łóżeczka już macie? Ja wczoraj oglądałam w Ikei i w sumie podobały mi się i cenowo i wizualnie. Nie mam za dużych wymagań co do łóżeczka, więc większość mi się podoba :-)
GULLIVER Łóżko dziecięce - IKEA mi sie szalenie to podba :)
ale nie mam ikei wiec kupie w sklepie dziecinnym u mnie w miescie biale zwykle bez szuflady :)

co do poscieli ja kupuje 2 el. ochraniacz mam bialy z ikeii podobny do tego KOMPISAR Ochraniacz do łóżeczka - IKEA wiec kazda posciel mi pasuje :)

Do góry