reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Ja oszczedna jestem :rofl2: dwa i koniec a jak sie okaze ze malo dokupie, ciuchow tez duzo nie mam tym razem ;-) przy Mai mialam znacznie wszystkiego wiecej i w sumie sporo rzeczy niewykorzystalam bo mialam "ulubione" ktore wiecznie pralam, suszylam i zakladalam ;-) grosz do grosza i mozna nazbierac na jakas fajna mate, lezaczek czy dolozyc do czegos innego :-) to tylko moje zdanie :-)

Anioleczek no jakos mi sie wydawalo widocznie ze duzo bo ostatnio pokazywalas jakies 2 co kupilas i wkleilas stronke wczoraj z tym kocem z sercami i mowilas ze jeszcez polarowy chcesz z tej strony ;-)

reklama
Aniołeczku nieźle się obkupiłaś. Ubranka bardzo fajne:tak:

Bella śliczny zestawik zimowy dla malutkiej, a berecik dla Izy uroczy.:-)

A mam pytanie, jaki rozmiar kombinezonu kupujecie dziewczyny?

ja mam 0-1 mies. czyli 50-56 H&M i jest duzy tzn wg mnie jest ogromny :-) lalka chou chou do niego wchodzi i ma luzy na dlugosc ;-) ona ma ok 50 cm i jest bardziej do dziecka podobna niz chuda baby born, moja corka juz kazda lalke w kombinezon wsadzila, przetestowala :-)

Uwaga :D
Kupiłam moje 1 skarpetki dla dzidzi :D:D i nie bede sie patrzec czy mąz mówi ze jeszcze za wczesnie, jak bede miała kase to postaram sie z takich pierdołków cos pokupic :)

ja polecam taki kombinezon jak śpiworek w nóżkach, dół można odpiąć i jest sama kurteczka, jak zimno to zakłada się z dołem a i rozmiar spokojnie można kupić trochę większy i na dłużej starczy. Ja dla Tośki od początku miałam 62 i przechodziliśmy w nim od porodu (października) do kwietnia:tak:, a młoda jak się urodziła miała 56 cm:-)

reklama
Za kombinezonem chyba też będę musiała się rozejrzeć bo mam jeden, ale duży chyba na 72 czy jakoś tak.

A dzisiaj w lidlu kupiłam worki próżniowe, żeby trochę ogarnąć narastającą ilość ciuszków, ale nie wiem jak ja patrzyłam, że wzięłam dwa strasznie duże 120x90 :wściekła/y: były jeszcze 100x60 w dwupaku i jakoś mnie tak chyba zaślepiło, że zamiast tych małych wzięłam dwa kolosy ech.

Ostatnia edycja:
Do góry