reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

W rossmannie nivea w 4-packu kosztuje 27zł(kupiłam i zeźliłam się jak te zobaczyłam) a pampersa są za 25zł. Przynajmniej tak było w piątek.
Do kiedy promocja to nie wiem bo tego chyba nawet w gazetce nie ma.

reklama
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To jest link do tego sprzedającego. Jedne rzeczy ma droższe, inne tańsze, ale suma sumarum i tak sie najbardziej opłaca u niego, bo ma tego sporo (praktycznie wszystko) no i jak paczka nie jest gabarytowa (czyli nie ma wanienki, ani materaca do łózeczka) to przesyłka kosztuje 13 zł. Niezależnie od zakupionych rzeczy.
Dodatkowo dodam, że wczoraj zamawiałam cos koło 23, a dzisiaj o 12 dostałam maila, że paczka już wysłana i nr przesyłki żebym mogła śledzić gdzie jest. Jutro będzie u mnie :-)

Eve też wczoraj wieczorem zamawiałam u tego sprzedawcy kilka rzeczy dla dzieciaczka i dziś już mam wiadomość na e-mailu, że paczka została wysłana:-)

husteczki pamper w 6 paku te zielono niebieskie czesto w MAKRO sa za 25 zl dla mnie lepszych chusteczek nie ma jeszcze Huggis biale z odciskami dloni lubilam :-)
w tesco woreczki na pieluchy brudne po 4.50 zl sa, ich tescowe ponoc lepsze niz paclanki, kupilam bede testowac :-)

dziewczyny obleciał mnie strach..przed niewiedzą:-)a czy zużytych pieluszek nie wrzuca się do kosza na śmieci? bo ja myślałam, że tak jest:rofl2:

zależy jak bardzo rco mamą jesteś;-)
możesz wyżucać do kosza bo nawet chyba nie ma specjalnych koszy na to, jednak jak wyrzucisz normalnie do kosza to będzie poprostu śmierdziało:) jeśli dziecko będzie na piersi to tragedii nie będzie, ale jeśli będzie piło też mm i później stałe pokarmy to smrodek jest konkretny:rofl2:.
ja nawet przez chwilę zastanawiałam się nad zakupem specjalnego kosza na pieluszki, ale ostatecznie doszłam do wniosku że to chyba jednak fanaberia jak się nie ma zbyt wiele gotówki :-)

reklama
Woreczki fajna sprawa bo jak jest sie w szpitalu to nikt kosza nie wynosi 2 razy dziennie, a taki worek trzyma zapach i nie czuc siuskami czy kupkami :-) no i jak sie jest gdzies po za domem to tez przydatne :-)

Do góry