reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Kwasia tego ATLANTICA moja kolezanka miala, kupila nowy i szybko go sprzedawala bo nie byla zadowolona ;-) glownie przeszkadzala jej skrzypiaca budka i kola przednie ale to bylo kilka lat temu wiec moze cos w nim ulepszyli :-)

Kwasia tego ATLANTICA moja kolezanka miala, kupila nowy i szybko go sprzedawala bo nie byla zadowolona ;-) glownie przeszkadzala jej skrzypiaca budka i kola przednie ale to bylo kilka lat temu wiec moze cos w nim ulepszyli :-)

też właśnie czytałam odnośnie skrzypiącej budki i kół...ta wersja co nam się podoba jest z 2012 roku jakaś nowa kolekcja więc może rzeczywiście coś ulepszyli, no ale zobaczymy...muszę przeglądnąć opinie na temat tych wózków bo nie chcę się nadziać i kupić wózek żeby później być niezadowolonym, chociaż nie ukrywam, że jak przyjdzie pora spacerówki to mogę ją zmienić na całkiem inną, bo jak mi się w jakimś podoba wersja z gondolą to spacerówka jest do bani a jak spacerówka fajna to gondola taka sobie...wolałabym żeby obie były super ale nie dogodzisz każdemu (czyt. mnie :D)

O, to u mnie tak samo, właśnie miałam Ci napisać, że ten pierwszy (czarny) co wkleiłaś ma chyba kubełkową spacerówkę- to tego nie rozłożysz (chyba, że się mylę). w moim mutsiaku taka właśnie jest i nie będę jej używać. Będę musiała kupić coś co się rozkłada na płasko.

Jednak Was posłuchałam i kupiłam te siatkowe galoty. hartmanna, takie w kształcie bokserek. aż mnie skręca jak pomyślę, że będę musiała to nosić :/

paol1nka właśnie tak chyba z mężem zrobimy, kupimy sobie ten pierwszy wózek (ten czarny) bo tam jest mega wielka gondola, największa jaką widziałam do tej pory i młody w niej dość długo pojeździ a spacerówkę kupimy inną bo ta kubełkowa też za mną nie przemawia...a ten wózek nie jest drogi bo kosztuje...599 zł więc nie będzie mi żal go wymienić na inny, z resztą zobaczymy jak się spacerówka sprawdzi, jak będzie zła to bez zastanowienia kupimy inną. A która wersja kolorystyczna bardziej się Wam podoba bo myślimy nad tym czarnym (on jest czarno - grafitowy dokładnie ;)) albo taki:

niebieski.jpg

Cortina widziałam, widziałam i z zapałem śledziłam, jest parę opcji które mi pasują no ale tak się napaliłam na mój wymarzony, że nic mi się nie podoba, ale coś trzeba będzie kupić. Do porodu czekam a nuż może będzie dostępny, ale profilaktycznie też szukam jakiejś perełki :) na oku mam Patti Luna o taki:

Zobacz załącznik 533396

wklej ten wózek który ci się tak podobał to może znamy jakieś podobne :)

na_cik do przewidzenia było że tu będziemy o wózkach pisały :D

reklama
Do góry