Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja kupiłam sobie na rynku 2 ładne koszule rozpinane do połowy na guziczki po 15zł. Moim zdaniem nie opłaca sie wymyslac i zamawiac na allegro takich rzeczy skoro na kazdym rynku praktycznie mozna je kupic za te same pieniazki i nie placic za przesyłke. Dodam ze za ładny szlafrok dałam tylko 25zł, za kapcie podajze 14zł :-) Trzeba troszke pochodzic i popatrzec, a na pewno cos sie trafi fajnego i taniego :-) Wole zainwestowac w rzeczy dla dzidzi niz dla mnie :-) he he
W komplecie jest gondolo-fotelik. Czyli coś bardzo małego jako gondolka, ale super jako fotelik
bo ja mam wszytkie takie brudne ze az wstyd a doprac sie juz nie bardzo chce,,,,,,,

Powiedział również , że latem olbrzymie gondole dla noworodków nie są najlepsze, bo dziecko przelatuje z jednego boku na drugi. Dobrze wtedy założyć jakieś wałki, lub coś w tym stylu. Nas to jednak nie będzie dotyczyć;-):-) No i jestem nadal głupia, pewnie jeszcze kilka nocy nie prześpię zastanawiając się, jaką opcję wybrać

tzn. wchodzę do sklepu i kupuję.
to wcale nie jest proste co sklep to co innego mi się podoba nie mówiąc o tym ze z mężem mam całkiem odmienny gust.