reklama

Zakupowe szaleństwo

Antila ale ja nawet nie mam pojecia jak wyglada Jedo :-)
Ale aby zniwelowac moja niewiedze zaczelam szukac gabarytów tego wozka i jak w moim wszedzie bylo wszystko podane tak tutaj brak jakichkolwiek danych technicznych ;/ No ale ja sprawdzalam tylko na kilkunastu stronach gdzie mozna ten wozeczek kupic.

pozdrawiam
Clue

Ostatnia edycja:
reklama
potem wymyśliłam Twister Baby Smile i Atlantic Espiro ale tam spacerówki zupełnie odpadają jeśli chciałabym się do niej przenieść na lato, bo brak wkładki redukcyjnej i bardziej jakoś tak dla starszego dziecka....
ANUTKO - ja dla Kuby mialam Espiro......i obylismy sie bez jakiejkolwiek wkladki redukcyjnej.....a przerzucilismy sie na spacerowke jak maly mial 4 miesiace - na poczatki i tak wozisz maluszka w spacerowce rozlozonej na plasko....
Inna sprawa jest taka, ze mi ten wozek nie pasowal (moja opinia na ktorejs z wczesniejszych stron)....no ale to wszystko zalezy jakie kto ma potrzeby ;-)

Ostatnia edycja:
Anetko wiem, że pisałaś o tym wózku i w sumie mi się podoba... no właśnie w sumie... bo jakoś do końca nie jestem do niego przekonana. Wolałabym zeby ta spacerówka była inna ;D jednym słowem trudno mi dogodzić. Wiem ze idealnego wózka nie znajdę... choć po dłuższym zastanowieniu wybrałabym jednak Jedo. Pewnie ten mi się jeszcze sto razy odwidzi :D

Powiem Ci, że mnie sie wydaje, że kołyska nauczysz malenstwo kołysania i później dopiero spokoju nie będzie mamusia miała:) Ale zakup śliczny, bardzo mi się podoba:)

witam. ja w sprawie tego kombinezonika który kupiłam na alegro jest naprawde sliczny podszyty polarkirm rozpinany z dwóch ston zeby łatwiej było maleństo włozyc i starczy napewno na pierwsza zime ma cudne rękawiczki do tego jestem bynajmniej zadowolona z tego zakupu i nie moge sie doczekac kiedy zobacze w nim moją córeczke:-)

reklama
Witam
ja wtrącę odnośnie kołyski... my również się zdecydowaliśmy tylko na tą ze zdejmowaną gondolą (pod gondolką jest przewijak) że niby 5 w jednym- jakkolwiek oni to liczą... czekam na nią więc jak tylko przyjdzie to wkleje zdjęcia...
Co do kołysania to jakoś w czerwcowym numerze którejś z dzieciowo mamowych gazet byl artykuł że bardzo korzystnie wpływa na układ nerwowy malucha jak będę w domku to sprawdze i dam Wam znać w którym to bylo numerze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry