Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Już nie mogę się doczekać jak przyjdą
No i przez allegro kupiłam prawie wszystkie ubranka dla maleństwa. Mam tylko nadzieję, że nie zmieniła płci
bo wszystko różowe i dużo sukieneczek;-) Ale jutro ide do lekarza więc zobaczymy.dikładnie o ten artykuł mi chodziłoW lipcowym numerze "M jak mama" jest artykuł o kołyskach i piszą w nim o wadach i zaletach.Wady to głownie cena, oraz to że starczają na krótko, bo maluch szybko z niej wyrasta, a zalety to( prócz tego że doskonale uspokaja maluszka przyzwyczajonego do kołysania w brzuszku) odkryty przez neurologów wpływ kołyski na układ przedsionkowy mózgu malucha, który reguluje napięcie mięśniowe, odpowiada za przyjmowanie prawidłowej postawy ciała i równowagę, wspiera również postrzeganie wzrokowe i słuchowe oraz umiejętność koncentracji uwagi.
Jest też napisane że maluch wyrasta z kołysania ok. 3-4 miesiąca życia i problem przyzwyczajenia sam się rozwiązuje.
Ja chyba jednak dam się skusić i kupię kołyskę do sypialni właśnie na pierwsze miesiące życia, a z czasem postaram się przyzwyczaić maluszka do spania w łóżeczku we własnym pokoju.
Zobaczymy czy będę żałować ;-)
ja również mam nadzieję że nie będę żałowała, i oczywiście takie płozy są dobrym rozwiązaniem jak nie mozna sobie pozwolić na kołyskę
wiadomo raz cena dwa miejsce! a nie wyobrazam soie nie mieć łóżeczka.