reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Chyba tylko jako załącznik wejdą....

A to łóżeczko :))

Załączniki

• DSC00027.JPG
    DSC00027.JPG
    557,8 KB · Wyświetleń: 114
Mnie się też podoba. ;-)
Jest takie inne od Waszych z pościelą, tymi bocznymi zabezpieczeniami, kolorowe i piękne, ale mnie się tak bardzo spodobało to turystyczne, że już innego nie chciałam. :tak: Uważam, że jest funkcjonalne i praktyczne, a przy tym stabilne. Dokupiliśmy materac kokosowo gryczany i pasuje jak ulał. :-)
Jeszcze tylko pościel :-)

My się raczej zdecydujemy na drewniane choć takie turystyczne bardzo mi się podobają... a powiedz mi... jak łóżeczko zachowuję się z takim tradycyjnym materacem. Z tego co mi się wydawało to materac na wyższym poziomie jest utrzymywany na takich pasach. Spokojnie utrzymują taki ciężki materac??? i jest stabilne???? bo to główne kryterium wyboru łóżeczka u nas....

Ja tam nie widzę, żeby coś złego się działo... Poziom wyższy jest zawieszany na takich zaczepach - po dwa z każdego boku i nic się nie dzieje. Dziecko nie spadnie. Moja koleżanka ma takie samo łóżeczko i dziecko 9 miesięczne i jest zadowolona. Jak maluch będzie większy zdejmuje się górę i ma poziom niższy.
A materace nie są aż takie ciężkie :)

dziękuję za odpowiedź.... :) zastanowimy się jeszcze nad takim turystycznym, bo jednak sporo podróżujemy i często wyjeżdżamy do rodziny mojego M i takie łóżeczko by się przydało i przy okazji spełniło by swoja rolę jako domowe :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry