reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja kupowałam pieluchy tetrowe 80*80 i mniejsze oraz pieluchy flanelowe u tego użytkownika.
Pieluchy,Pieluszki tetrowe 80x80 10szt CENOWY HIT! (436440392) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze sporo rzeczy u niego kupiłam i wszystko było ok.
Za przesyłkę raz zapłaciłam więc się bardziej opłaciło niż zakup 5 pieluszek za 23 zeta.

Mam nadzieje, że nikt nie posądzi mnie o reklamę użytkownika. Nie mam z nim nic wspólnego poza kilkoma udanymi transakcjami :-)
Pozdrawiam
Clue

A ja kupowałam ostatnio pieluchy tetrowe za grosze i też w Auchan. Ale to nie były firmowe, tzn firma Auchan...

Wydawało mi sie że też biorę te najtańsze bo były oznaczone taką rączką i napisem produkt polski, więc albo dałam sie oszukac albo w moim miescie tego dnia walneli sobie taką właśnie cenę :wściekła/y: No cóż mam nauczkę ....

Pieluchy tetrowe tez chyba bede na allegro zamawiac, bo u mnie w sklepie dziecinnym jedna pielucha kosztuje 2,70, masakra. W koncu przyszedl nam kombinezon i pajacyki, a dzis poszalalam i kupilam sporo bodziakow dla maluszka

Icedal zaskoczyłaś mnie tymi pieluchami z Auchan bo ja w Smyku za 6 zapłaciłam niecałe 26zł więc wychodzą taniej niż te Twoje, a nie są takie całkiem zwykle tylko z delikatnym wzorkiem... a białe w tesco widziałam na sztuki tylko nie pamiętam w jakiej były cenie...
Hanuś nie widać zdjęć:confused:

Ostatnia edycja:
Niki ja pieluszki tetrowe kupowałam na zwykłym sraganie na rynku po 1,95za szt...:-D
A przy okazji też chciaklam powiedzieć że nie mogę zobaczyć zdjęc Hanusi :no:. Myślałam że może tylko ja, ale jeśli Niki też nie może to Hanuś spróbój raz jescze bo jestem bardzo ciekawa tych twoich cudeniek :tak:

Niki ja pieluszki tetrowe kupowałam na zwykłym sraganie na rynku po 1,95za szt...:-D
A przy okazji też chciaklam powiedzieć że nie mogę zobaczyć zdjęc Hanusi :no:. Myślałam że może tylko ja, ale jeśli Niki też nie może to Hanuś spróbój raz jescze bo jestem bardzo ciekawa tych twoich cudeniek :tak:
Już poprawione;-)

Ja dzis widzialam sie z mama a ta w drzwiach stała z wielka reklamowka...
i co sie okazalo ze w niej jest? spioszki, pajacyki, bluzeczki, kaftaniki a nawet komplet do chrztu - wszytski rzeczy jak by nowe... a co sie pozniej okazalo... ze wszystkie uciuszki to po mnie i po moim bracie...

reklama
Witam :)

Nie wiem dlaczego te zdjęcia się nie pokazują. Już chyba z 5 razy edytowałam wpis. Spróbuję teraz tutaj, ale nie wiem o co chodzi... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i d...... Nie pokażą się i tyle, czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego??? Zgłupiałam już... :zawstydzona/y::baffled::confused:

Kocyk :tak:

my.php

Załączniki

• DSC00029.jpg
    DSC00029.jpg
    290 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry