reklama

Zakupowe szaleństwo

Ale superowe fury macie:-)
Kiriam Ty masz również prześliczne mebelki w salonie:tak:
Martynko czy to jest Tako:confused:Jeżeli tak, to możesz napisać ile płaciłaś?

reklama
CzarnaAnutka - ja też sie zastanawialam na x-landerem ale w ogólnej klasyfikacji;) zwycięzył hauck jaguar -no i go zakupiłam:), ale też bardzo mi się podobał, bardzo ładny ten twój wózeczek

hauck jaguar też mi się podobał :) jednak padł wybór na x-landera... może dlatego, że z przodu wygląda jak bolid F1 :-D no i ma niesamowitą amortyzację :tak: a że będziemy uskuteczniać wypady w teren, to wiadomo... :-p

Ja się tak zastanawiam nad tymi ubrankami....

ubieram dzidziusia: zakładam body z długim i na to np. pajacyk. I to wystarczy? trochę głupawe może to pytanie:-p albo body+koszulkę + spiochy i to koniec?

a body kupujecie tylko z długim czy z krótkim i bez rękawków tez? To będzie pora zimowa , więc czy krótki rękaw się przyda?jak wykorzystać body bez rękawów?

a wogóle to kupujecie pajacyki i śpioszki a do nich kaftaniki, czy tylko pajacyki?

Ja mam body z długim, krótkim i bez rękawków;-) w zasadzie w domu jest ciepło więc myślę że nie trzeba będzie ubierać dziecka jak na sybir;-) body i pajacyk czy jakiś dresik jest ok. Jak będziemyu wychodzić to wiadomo ubranko na cebulkę i kombinezonik czapeczka... tak myślę, a wydaje mi się że nie należy przegrzewać maluszka.

no wydatkow jest duzo... temu nie da sie zaprzeczyc, ja stralam sie jak najtaniej i urzywane kupowiac jedynie Nosidelko do samochodu kupilam nowe. A ciuszki to moge wam powiedziec oplaca sie kupowac w komisach - w sklepie za pajacyki zaplacisz 20-30 zl a w komisie 3,90 ja placilam i wygladaly jak nowe;-)

Ja na swieta naszczescie nic nie bede musiala robic, wigilia x 2, potem to tylko bedzie trzeba jechac do rodziny w ktorys dzien swiat.... wiec jakos damy sobie rade;)

Ja juz tez mame pytalam jak sie dziecko ubiera i jak jej zaczelam mowic jak ja bym je ubierala to zaczela sie panicznie smiac ze ja chyba w domu ogrzewania nie mam:-P. Wiec popieram wypowiedz nik_i

Ja to bym chętnie pokazała nasz wózio ale jest u mamy pochowany w poszewki żeby się nie zakurzył :dry: a ja to bym sobie nim pojeździła:sorry2: hmmmmmm doczekać się już nie umię:blink:

reklama
Zgadzam się z tym żeby dziecka nie przegrzewać, co się zdarza często....
Ja tez mam body z krótkim i bez rekawów- dostałam od znajomej, chyba trzeba po prostu wypróbować to czy tamto i sie okaże jak najlepiej ubrac....:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry