reklama

Zakupowe szaleństwo

Niki fajny ten wózeczek, tylko rzeczywiście drogi:-(
My myślimy o Chicco WOZEK+FOTELIK CHICCO TRIO FOR ME SATURN CENA !!!! (389824702) - Aukcje internetowe Allegro
Mój M jedzie we wrześniu do Włoch i tam są one trochę tańsze niż u nas .
Też się zastanawiałam nad tym wozkiem bo mi się od początku spodobał niemniej jednak nastawilismy się na pąpowane kółeczka bo w mojej okolicy chodniki to tragedia:-( ale tak jak już kedyś pisałam moimi faworytami były Chico 4me Mura i Speedi tylko ten ostatni zabardzo się mężowi nie podobał, kiedyś jeszcze zastanawiałam się nad lolą ale ma jeszcze drobniejsze kółeczka niżchicco, dla mnie jajważniejsze jest to aby wózek był 3 w jednym:tak: a ww wszystkie mają niezależne gądole i wpinane foteliki... a i chicco jest sporo lżejszy przez te kółka;-) naszczeńście ja nie będę musiała wózka dzwigać do domciu:happy2:

reklama
Ja jeszcze nic nie kupiłam dla maleństwa - nie mam jeszcze odwagi:zawstydzona/y:O wózek i łóżeczko nie martwię się - wózek kupuje siostra męża a łóżeczko moi rodzice. Na pewno będzie mi łatwiej coś kupić jak już będę wiedziała co noszę pod serduchem ale wydaje mi się, że będzie synuś:tak:16.07 wszystko będzie jasne:tak:

Jak do tej pory kupiłam cztery pary body - dwa z krótkim rękawkiem i dwa z długim. I jeszcze jedne śpioszki :-) Postanowiliśmy że co sobotę w miarę możliwości będziemy kupować kolejne rzeczy. Wózek chcemy kupić razem z łóżeczkiem, wanienką, fotelikiem i innymi "grubszymi" rzeczami. Mamy taki sklep - hurtownię gdzie przy większych zakupach dostaniemy dobry rabat :happy2: Te zakupki planujemy na koniec sierpnia lub początek września. Jeszcze zobaczymy jak wyjdzie.
Jak na razie kasę mamy odłożoną tylko na wózeczek :-p

hej lunia83 ja podobnie jak Ty nic dla dzidzi jeszcze nie kupiłam, mam tylko 3pary takich maleńkich skapetuniek, które dostałam od koleżanki z pracy ;-)
Ale najwyższy czas wziąść się za zakupowe szaleństwo, szczególnie że ja raczej po koleżankach czy kuzynkach nic nie dostanę raczej w spadku :-D aż się boję jak wpadnę w te maleńkie ciuszki:happy2:

a my wczoraj odkupilismy od znajomych lozeczko z kolyska, wozek wielofunkcyjny, materac do lozeczka, posciel, wanienke, pozytywke do lozeczka, krzeselko do karm ienia, i pare drobiazgow, wszystko w idealnym stanie za 350zl, wiec uazam ze to jest dobra cena

Madzik to jesteście już praktycznie gotowi na przyjącie małego lokatora :tak: nic tylko teraz czekać na maluszka;-)
Nasz wózek już stoi u rodziców mama powiedziała że nam go "sprezentują" dopiero we wrześniu:blink: wczoraj tylko pojeżdziłam troszkę po mieszkaniu i już się maluszka doczekać nie umię:sorry:

A ja zakupiłam kilka rzeczy :-), pochwalę się a co :-p

Załączniki

• IMGP2427.JPG
    IMGP2427.JPG
    57,8 KB · Wyświetleń: 91
  • IMGP2443.JPG
    IMGP2443.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama