nik_i
Entuzjast(k)a
Też się zastanawiałam nad tym wozkiem bo mi się od początku spodobał niemniej jednak nastawilismy się na pąpowane kółeczka bo w mojej okolicy chodniki to tragedia:-( ale tak jak już kedyś pisałam moimi faworytami były Chico 4me Mura i Speedi tylko ten ostatni zabardzo się mężowi nie podobał, kiedyś jeszcze zastanawiałam się nad lolą ale ma jeszcze drobniejsze kółeczka niżchicco, dla mnie jajważniejsze jest to aby wózek był 3 w jednymNiki fajny ten wózeczek, tylko rzeczywiście drogi:-(
My myślimy o Chicco WOZEK+FOTELIK CHICCO TRIO FOR ME SATURN CENA !!!! (389824702) - Aukcje internetowe Allegro
Mój M jedzie we wrześniu do Włoch i tam są one trochę tańsze niż u nas .
a ww wszystkie mają niezależne gądole i wpinane foteliki... a i chicco jest sporo lżejszy przez te kółka;-) naszczeńście ja nie będę musiała wózka dzwigać do domciu
O wózek i łóżeczko nie martwię się - wózek kupuje siostra męża a łóżeczko moi rodzice. Na pewno będzie mi łatwiej coś kupić jak już będę wiedziała co noszę pod serduchem ale wydaje mi się, że będzie synuś
aż się boję jak wpadnę w te maleńkie ciuszki
wczoraj tylko pojeżdziłam troszkę po mieszkaniu i już się maluszka doczekać nie umię