reklama

Zakupowe szaleństwo

znalazłam w necie - wychodzi na to że Karol ma 19 albo i 20 trzeba by brać :)

Oznaczenie francuskie
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Długość stopy [cm]
11
12
12,5
13
14
14,5
15
16
16,5
17
18
18,5
19
19,5
20,5

To była tabela ale nie da sie tu tabeli wstawić :( więc rozmiary tak jak leci pokolei - np 11 cm to 18 stka, 12 cm to 19stka itd

reklama
Co do sandałków - niesamowite, że takie maleńkie, a wyglądają jak u dorosłego, nie?. A rozmiar jakiś enigmatyczny. Chyba 3 (teraz nie sprawdzę, bo są u Wojtka, a on śpi...).

Dziewczeta kochane, ostatnio zauważyłam że WSZYSTKIE koszulki jakie kupuje Zośce mają zadługie rękawki i juz sama nie wiem czy to Zocha ma takie krótkie łapulki czy tu tak szyją .

A my kupiliśmy chustę carrycot infant (taka w stylu premaxxa - też ma kieszonkę tylko mój mąż na odwrót założył) i dzis była próba - mały spacerek w deszczu (tak na marginesie u nas pogoda ohydna - wieje jak diabli i pada) Tatuś zadowolony, synek wniebowzięty a mama jeszcze nie wie

No właśnie w kwesti chusty. Napiszcie dziewczyny jakich używacie, które się sprawdzają. Ja zamówiłam akurat w sobote chustę z chusta.pl najpierw chciałam wypróbować trochę tańszą co to wogóle jest i czy warto :tak: lub:no:A przymierzam się do bebelulu bo ma ponoć możliwość zmiany rozmiaru więc i mąż i ja moglibyśmy nosić. Ta z chusta.pl to rozmiar 2 więc na mojego 188 chłopa na pewno nie:-D

Acha i druga sprawa krzesełko jeszcze nie kupiłam bo teraz dopiero wydaje mi się że niunia stabilnie siedzi w leżaczku skacze mi tyłkiem narywa ciężko karmić. Poradźcie coś kochane nie wiem czy takie ze stolikiem na potem czy takie tylko do karmienia no i chodzi mi też o stabilność bo te niektóre mają takie cieńkie nóżki przy mojej wiercipięcie by wytrzymały :no:

Ja mam bebe lulu i jestem baaaardzo zadowolona i jesli mają z niej korzystać osoby o róznych gabarytach to zdecydowanie polecam bo ma duzy zakres regulacji, a i nie wyobrazam sobie np chodzenia na zakupy z wózkiem, tylko chusta:-) .
A krzesełko mam baby dreams model bambi i jest bardzo stabilne, ma hamulec na tylne kółka i dodatkowo jeszcze pasy do przypiecia.
Uwazam je za jak najbardziej udany zakup.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry