reklama

Zakupowe szaleństwo

aha mam jeszcze 3 spiworki do spania ale tylko dwa byly w uzyciu moze po 3 razy...Ale teraz chce kupic jakis wiekszy bo niunia juz sie rozkopuje wiec teraz sie napewno przyda...No i mam jeszcze podgrzewacz ... tez nie przydatny bo podgrzewam wszystko w mikroweli...

reklama
No to z tego, o czym pisze Pati, nabylismy droga kupna tylko przewijak, z ktorego jestem BARDZO zadowolona i ktory uzywamy do dzis (o tym juz bylo hehe)...
I ciuszkow tez mam jakos tak akurat... Tych poczatkowych mialam bardzo malutko, bo balam sie ze Matis sie wiekszy urodzi i w ogole nie bede z nich korzystac......:baffled:

No to jedziem z koksem.... :-)

p1010024it8.jpg

p1010026qp2.jpg

p1010034lt8.jpg

p1010022ss4.jpg

p1010030gf9.jpg

p1010036ka5.jpg

p1010038bm5.jpg

p1010039bh8.jpg

p1010031bj0.jpg

A ja znowu bede chodzic jak szmaciarza kon...:eek:

Fajnie ze sie podoba...Juz widze niunie w tej spudnisi ,do tego ta kamizelka,kupie jej jeszcze takie fajne trampki tez w H&M widzialam i czapeczka z daszkiem...:-D:-) :-)
Trampki juz w sobote kupie...chcialam sobie troche radochy zostawic jak ze starym wybiore sie teraz na weekend na miasto...:-D

reklama
lambadówa zarabista !!!!!!!!!!!!!!! i rajstopiki super kolorki .
swoją drogą ja tez niedługo będe chodzić jak ostatnia szmaciara bo jak mam w planie cos kuois sobie to wychodzi na to ze Zoska dostaje nowe ciuszki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry