reklama

Zakupowe szaleństwo

Głuszek pytała o spodnie do raczkowania więc tu wklejam - cały link nie chce mi się wkleić więc jest to www e-ciuszki pl (oczywiscie z kropkami) i trzeba poszukac w ubrania dziecięce np rozmiar 80 - są na 4 tej stronie z 5 stron ubranek w tym rozmiarze
Nie wiem jak sie sprawdza ale jak dojda i wypróbujemy to napisze, w ogóle sklepik ma fajne rzecz i ceny przystępne - ja lubię firmę Marcinkowski - dobra jakość za przystępną cenę ( nie porównuję body za 12 z takimi za 40 zł ale jak na cene są naprawdę fajne i wzory ciekawe)

reklama
...ja lubię firmę Marcinkowski - dobra jakość za przystępną cenę ( nie porównuję body za 12 z takimi za 40 zł ale jak na cene są naprawdę fajne i wzory ciekawe)

Podpisuje się pod tym! Kupiłam kilka sztuk i jestem bardzo zadowolona (dzięki Basia za namiary!). Kilka razy prane, prasowane a wyglądaja jak nowe. Bawełenka nie jest gruba i to mi właśnie odpowiada!:tak: Właśnie, musze za niedługo uzupełnić zapasy o nowe bodziaczki.

Wojciaszek dostał dziś spóźniony prezent od rodziny z Bydgoszczy: butki. Obawiam się tylko, że jak już będzie mógł ich używać do chodzenia, to już dawno z nich wyrośnie. ale i tak są fajne:-) i dziś spróbowaliśmy jak się w nich stoi - hmmm... chyba nieźle.:tak:

reklama
Sandałki super :) No właśnie dziewczyny - kto zna się na rozmiarach takich małych butków, Karol ma kapcie na których jest rozm 19-21 - wiadomo papucie są trochę elastyczne, stopę ma długości 12 cm, a jak oglądałam np aukcje co Sumka podała to tam są takie rozmiary np 17, 19...a ja nie wiem jakie duże te rozmiary są w cm jak bym chciała mu takie skarpeto buty kupić???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry