reklama

Zakupowe szaleństwo

Kasia De my czy maxi cosi troche sie rozklada/reguluje jesli chodzi o pozycje? Priori montuje sie chyba na baze isofix wiec by nam pasowal - stad to powyzsze pytanie. No i jak Miki - nie tonie w tym foteliku? Ja wiem ze on jest dlugasny chlopak ale jak patzre na zdjecia to te foteliki dosc duze mi sie wydaja.
w sumie mam nadzieje ze nasz przejezdzi jeszcze kilka miesiecy w cabrio a potem zmienimy ale wole sie przygotowac teoretycznie (bo przymierzyc nie przymierzymy:-()

reklama
cicha, jasne, że się reguluje - ma 3 albo 4 pozycje. Miki jak na razie jeździ na ten najbardziej "płaskiej" (jeśli tak to można nazwać) My nie mamy isofixa, ale wiem, że się montuje na takiej bazie. A co do wielkości, to Miki nie tonie a wręcz przeciwnie wypełnia cały fotelk ;-) Ale fakt, w kombinezonie. A jak już będzie ciepło i ubranka lżejsze, to i Miki będzie wiekszy :-)

A tak wygląda Miki w foteliku ;-)

No i wcale ten fotelik nie taki wielki jak mi sie wydawal;-):-) Miki fajnie w nim wyglada i dosyc komfortowo mu sie siedzi. Czyli: fotelik sprzedany:-)
Dzieki za info i zdjatko.

Ale Miki ślicznie wygląda :) i jeszcze psinka załapała się na zdjęciu .Uroczo !!!!!! Nas też niebawem czeka kupno nowego fotelika także chetnie czytam co tam kopupowałyście :-) i jak się spisujĄ nowe sprzęty

Już kiedyś o tym pisałam, ale się powtórzę, bo znów jest mowa o fotelikach.
Mój tata badał foteliki dziecięce w crush testach. Werdykt jest taki: najbezpieczniejszy jest maxi cosi. Ufam mojemu tacie, więc polecam.
A z kolei mój małż mówi, że system isofix jest najlepszym systemem montowania fotelików.:-)

Kasia, Miki wyglada jakby mowil "mama, ale czemu Ty mnie w domu wpielas w ten fotelik?" :-D :-D :-D A powaznie - fajny sprzet. Musimy mu sie przyjrzec blizej. Najprawdopodobniej padnie na niego, bo jestesmy zwolennikami maxi cosi, no a poniewaz nie mam powodow zeby nie ufac Mamootowemu Tacie - wiec werdykt zapadl :-D :-D :-D

Mamoot a jakieś drugie trzecie miejsce możesz podać? Są jakieś porównywalne do Maxi Cosi?
No i Maxi Cosi chyba tez są różne, jakie macie - jaki najlepszy wg was?

Mamoot, dzięki za info! Utwierdziłam się w tym, że dokonaliśmy dobrego wyboru ;-) Mąż ma rację :tak: - oglądałam kiedyś program i mówili, że system Isofix jest najbezpieczniejszy.
Basia, my mamy Priori ale widzę, że są jeszcze Tobi - droższe i pewnie mają więcej bajerów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry