reklama

Zakupowe szaleństwo

Dziekujemy za mile slowka no i przyznajemy ze na brak apetytu to Julek nie narzeka - na potwierdzenie dodam jedynie , ze pelzac nauczyl sie na flipsa:-)

Asia rzeczywiscie cala polityka tej firmy (stokke) polega wlasnie na tym aby dziecko od malego siedzialo z rodzicami przy stole. Nam ta idea bardzo odpowiada:-)

Kasia De Miki w kuchni bajera! I widac ze krzeselko lubi! A wogole to krzeselka z Ikei sa super - my zamierzamy tez jedno kupic teraz na wyjezdzie bo cos nam przez te 3 miesiace bedzie musialo sluzyc. No a z Ikei juz sprawdzilismy i Julkowi sie podobalo:-)

reklama
KasiaDe popieram, te krzesełka z Ikei sa bardzo fajne, i jak widać najbardziej zainteresowanemu też się bardzo podoba :-) :-) :-) :-)

Ale krzesełka super a chłopaki w nich jeszcze bardziej :)
Ja właśnie chciałam pytać o foteliki - co dziewczyny polecacie? Może któś już coś sprawdził ? (chodzi mi oczywiście o te od 9 kg i w sumie wszystko jedno czy do 18,25 czy 36...)Wiem że kiedyś gdzies już o tym było ale nie mogę znaleźć...oglądałam między innymi ten co Sylwia kupiła - mówię na nie "conieco" ale i mnóstwo innych no i głupieje i nie wiem co wybrać...Oczywiście cenowo wolałabym coś rozsądnie pośredniego - bo znalazłam i takie po 1200 i wiecej...ale to za drogo wg mnie. Dziewczyny piszcie co wiecie, Sylwia jak się u was sprawdzi - napisz. Musimy cos kupić koniecznie bo Karol niedługo nogi na zagłówek założy :) a jeździmy sporo

Baśka my nad nowym fotelikiem zastanawialismy sie juz dosć długo przejrzeliśmy mnóstwo modeli interesował nas taki własnie od 9 kg bo Wojtek waży juz 11.100 wiec potrzebna była zmiana. Cenowo raczej sie nie ograniczalismy bo wiadomo że bezpieczeństwo jest najwazniejsze.
Obejrzelismy mnóstwo modeli i na końcu wybieralismy pomiedzy maxi cosi a tym coneco. Modele tych dwóch producentów praktycznie niczym sie nie różnia, coneco ma fajniejszą milsza w dotyku tapicerkę, wygodniejsze mocowanie do samochodu a my czesto przekładamy fotelik z jednego auta do drugiego wiec to dla nas wazne. Maxi cosi ma niewygodne montowanie i niemiła w dotyku tapicerkę.
Wiec w ostatecznym rozrachunku wygrał coneco który tez jest wiele tańszy.
W sklepie którym kupowaliśmy jest takie stanowisko z fotelem samochodowym i tam mozna wszystko przymierzyć Wojtkowi chyba ten tez przypadła do gustu.
Aha dziecko moze w nim spac bo ma regulacje pochylenia co przy łuzszej podróży jest bardzo wazne:-)
Ale sie rozpisałam.....

reklama
No właśnie musimy iść do sklepu się poprzymierzać
A co do ceny - my oczywiście nie myślimy o czymś typu hipermarket za sto zł ale co do wyższych półek- wydaje mi się że fotelik za 400 zł (np deltim) nie jest trzy razy mniej bezpieczny od tego za 1200 :) - tylko takie nam proponowano w salonie samochodowym jak ubezpieczaliśmy auto...zresztą na allegro też można takie znaleźć. Ale co do coneco Sylwia to mnie zachęciłaś, musimy poszukać w sklepach i przymierzyć bo samo oglądanie na ekranie to nie to samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry