reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylka fajny fotelik! No Wojtek bedzie juz siedzial przodem do kierunku jazdy - niezle. Ja mam nadzieje ze my jeszcze do wakacji i przeprowadzki przetrwamy w tym co mamy bo mnie sie bardziej europejskie modele podobaja i wolalabym w zwiazku z tym uniknac kosztow przesylki do USA.
A swoja droga Sylka jak sie nowy wozek sprawuje? Sprawdza sie w terenie i ogolem?

Pati niezle zakupy. Rozpieszczasz Noemi na calego ale wcale Ci sie nie dziwie bo zarowno niunka jak i ciuchy sama slodycz:-)

No a my mamy juz swiat krzeselko - wprawdzie nie takie wypasione ze stoliczkiem jak u wiekszoscia a takie zwykle proste drewniane - no ale takie chcielismy no i jestesmy zadowoleni bo sie sprawdza jak nalezy:-)
Wyglada tak jak na zdjeciach (sorrki za jakosc i ze troche w kawalkach ujecia ale tylko takie zdjecia mam na chwile obecna w komputerze).
No i jeszcze przy okazji pierwszy zestaw obiadowy Julka;-)

reklama
Cicha ale super fotki....To krzeselko od Stokke jest? Julek super zajada z tata...i sliczna mieliscie choinke...:tak::tak::tak::-)

I Miki jaki zadowolony!!!!Tez fajniusie krzeselko...:tak:Tak trzymac chlopaki...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry