reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylwia ja mogę bardzo polecić jeździk Chicco - u nas bardzo się sprawdza NOWY CHICCO SAMOCHODZIK-AUTO 4 W 1 - EXPRESS !! (159143941) - Aukcje internetowe Allegro - widzę nawet że po świętach jakoś drastycznie ceny zabawek pospadały...
Ja Karola wsadzam w niego jak w kuchni coś robię albo w łazience - wiadomo że jak za długo to się nudzi ale zazwyczaj wystarczy żeby coś zrobić - zresztą ten muzyczny panel jest ciekawy więc na trochę go zajmuje, a w łazience stawiam go koło pralki w której nawala w środku i też jest niezmiernie szczęśliwy :) nawet próbuje się już nogami odpychać bo podnóżki zwinęłam, no ale to jeszcze trochę - ma na to czas :)

baska-jezdzik Chicco jest super, chcialabym kupic dla Matiego, tylko na razie to chyba za wczesnie...

Dziewczyny a macie nocniki????jakie??? bo juz chce kupic dla Matiego:))):-):-)mysle ze polubi, bo niecierpi pieluch..ostatnio jak mu zakladam, to sobie odpina...

U nas odpinanie pieluch jest już od dawna, i to w tempie expresowym.
Kupiłam nocnik taki zwykły bez rzadnych melodyjek i innych wodotrysków ale narazie jeszcze Wojtek traktuje go raczej w kategorii zabawki, chociaz powinien szybko złapac bo tez nie lubi pieluch i jest cały szcześliwy jak siedzi na tym nocniku z gołą pupą.

J tez sie zastanawiam nad jezdzikiem...Jak znajde cos ciekawego podesle linka...A nocnik jaknajbardziej zwykly,zeby diabolowi nie wpadalo do glowy zeby zagladac co tam gra...:baffled::eek: wiadomo wtedy kupa na podlodze...:-D

Aniu - u nas jeżdzik jest na porządku dziennym chociaż na nim pisze od 9 m-ca no ale 9ty miesiac już zaraz - to raz, a dwa że Karolek dobrze siedzi i sam siada i w ogóle ruchowo rozwija sie szybko wiec ja go sadzam spokojnie juz od świąt kiedy go dostał- tym bardziej że jeździk ma szelki i dziecko w nim siedzi wg mnie podobnie jak w krzesełku do karmienia. Nocnik mamy z fanfarami bo taki "Mikołaj" przyniósł ale dopiero ze 3 razy Karolek siadał - bardzo to lubi ale oczywiście totalnie tego nie kojarzy z załatwianiem się :) i na razie nic sie nie udało, dzisiaj siedział, ja stękałam - pokazywałam mu co ma robic a on miał z tego taką bekę że mało ze śmiechu nie spadł z nocnika ;)

baska-jezdzik Chicco jest super, chcialabym kupic dla Matiego, tylko na razie to chyba za wczesnie...

Dziewczyny a macie nocniki????jakie??? bo juz chce kupic dla Matiego:))):-):-)mysle ze polubi, bo niecierpi pieluch..ostatnio jak mu zakladam, to sobie odpina...

Aniu76 my też mamy ten jeździk od świat i mała sobie w nim świetnie radzi . I w sumie nawet pasów jej juz nie zapinamy, bo jest oburzona, pasy uniemożliwiaja jej swobodne wstawanie, bo jak dla mnie to one są ciut za krótkie, a nie ma możliwości manewrowania nimi. Chyba ze ominełam cos w instrukcji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry