reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Kajka chybas mnie na Sylwie przechrzcila:-):-D
A czapka byla koniecznoscia bo moja diablica gdzies w sklepie zgubila swoja czape i nie moglismy juz jej znalezc...A nowa kosztowala tylko 1 euro:-)
Natürlich bei H&M ;-)

kajka ja kupowałam w sklepie niesieciowym- jest w Katowicach tylko- Milutek, cena 33 zł, a co do trzymania to buciki są troszkę jeszcze za duże. Natomiast ma je również moja chrześnia i sprawują się super.

Widze, ze zakupowe szalenstwo ppelna para:-) Fajne ciuszki. Butki wyjsciowe Otylki bardzo szykowne a kurteczka Noemi bardzo konieca;-)
Ja wczoraj wpadlam na minutke do Zary i zakupilam jeansy dla Julka bo chlopak nie ma wlasciwie letnich ciuchow a u nas juz 20 stopni. Szukalismy tez jakiegos kapelusza czy czapki od slonca ale nic ciekawego nie bylo:-(

Ale super zakupy dziewczyny:))
Noemi ma sliczna kurteczke w moim ulubionym kolorze- dziewczyny lubia braz:)))
ell- jakie buty odjazdowe, szczegolnie te brazylijskie..jej!!!ekstrowe:)))

Tez bym porobila zakupy w lumpeksie, ale nawet ie wiem gdzie sa fajne w Wawie - dziewczyny napiszcie jak wiecie..bo u mnie na tarchominie tyle dzieci jest, ze pewnie w tutejszych lumpeksach to nic nie znajde.....

reklama
Ale dziewczyny super zakupy porobiłyście.
Też mi się marzy zakupowe szaleństwo i to nie tylko dla dzieci ale przede wszystkim dla siebie. No cóż troszkę egoizmu nie zaszkodzi :-D Szkoda tylko że kasy mało :baffled:
Ania poszukaj takiej sieci lumpków dziecięcych "Filipek" ja tam zawsze kupuję wypasione sztuki i wszystko pachnące i uprasowane. Polecam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry