• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo

Dyiewcyznz jak si nacyztaam to chzba sama posyukam w lumpeksach !!! Ja kupuje cysto na allegro cae yestawz, firmowe+ tey wzchodyi tanio ale cyasem jednak moyna si yawieđ bo si nie da dotkn i pomaca

reklama
no widze ze moje dziecie ktore jeszcze nie mysli o spaniu tylko u mamusi na kolanach siedzi nabroilo w czcionce+sorki
oczywiscie chodzilo o to ze na allegro kupuje-czesto w zestawach, fajne firmówki (next, early days, h&m itp) ale zdarza sie że coś nie podpasuje - bo wiadomo że to sie jednak nie da dotknąc i pomacac...więc lumpki góra - ale nie wiem czy jakis fajny u nas znajde

A my dzis znowu kupilismy kilka rzeczy...Dla siebie kupilam kaplet bielizny a dla Noemi spodnie wH&M...
A na dwor dzis zalozylismy nowa wiosenna kurteczke,ktora wczoraj kupilismy a na to kamizelke to rozawa co wczesniej juz kupilismy...Jutro wstawie fotki:-)

ja keidyś kupowałam też na aleegro ale teraz widze że sie nie opłaca. Jak tylko coś pilnie potzrebuje to tam kupuję bo niektóre rzecyz trudno "uchodzic" w lumpeksie

Wczoraj kupilismy taki portki:-)

2e7e411fdbd94695med.jpg

a przed wczoraj taka kurtalke:-)
Kurtka jest fajniusia bo ma dodatkowo jako podpinke bluze:-)to takie w cienkie paseczki

d18e978e49b7b7f9med.jpg

60cb665229f4a901med.jpg

acfd8b69c4380642med.jpg

Musielismy przed wczoraj tez kupic czapke bo Franca mala zgubila gdzies:-)

c892b714c4566169med.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry