reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati ja jestem zachwycona tymi waszymi antypoślizgami w pełnej formie, u nas takich nie ma, ale za to udało mi się zamowić takie gumowe paputki z Hiszpanii czy to Wloch- nie pamiętam- w sobotę mam mieć je dostarczone to się pochwalę, są fajne bo gumowe do kostki, a potem z przylegającego materiału, takie bardzie papcie, a nie buty- a po domu to będzie wygodniejsze.

A zdjęcia córeczki w ubrankach wkleje jak dorośnie- bo są już na 86 i tyci za duże- ale myslę, że na wiosnę w sam raz.

Śliczne ubranka...:-) Aż by się chciało zobaczyć maluchy w nich na żywo:-)
My dzisiaj mierzyliśmy kilka par bucików, ale niestety nic nie wybraliśmy - jak bezproblemowo wchodziły na stópkę, to były ze 3 numery za duże...:baffled: Sumka, wklej fotkę Kubusiowych bucików:-)

Fredka to sa takie specjalne do nauki chodzenia, kilka firm to robi, u nas w Elblążkowie jest nawet firma która takie robi ale musze poczekać aż cieplej się zrobi to może tez małemu coś takiego sprawię (oczywiście w wydaniu męskim:))
My kupilismy dziś w Deichmanie butki :) i musze pochwalić młodego ze był bardzo grzeczny, zainteresowany, dawał sobie przymierzać oglądał i macał je z zaciekawieniem. No i przerobił na skrawki papiery z kilku pudełek ale z Deichmana wyszedł (dosłownie - z tatusiem za raczki ) już w nowych butkach i był bardzo dumny. Spełniają wszystkie wymagania (zginana podeszwa, usztywniona pietka, dobrze się dopasowują przy zasznurowaniu) tylko nie są za kostkę tylko do kostki-takie półbuty, zdjęcia w dziale zdjęć. Zresztą to były jedyne które podpasowały i był rozmiar - 19 były za małe - tzn na długość jak przykłądałam takie akurat - ale mają być większe na palec czy pół cm, a po drugie podbicie nie wchodziło w ogóle...
Naprawdę cieszę się bardzo i jestem mile zaskoczona dojrzałym zachowaniem Karolka w sklepie ;) (nawet taką panią w kolejce zaczepiał i się uśmiechał) a jeszcze fajnie było jak go było trzeba skasować i rozmagnesowac bo butków już nie zdejmowaliśmy :)

dziewczyny zajrzyjcie do Smyka. Przecena 70%. Rajstopki są po 3,8. Zrobiłam poprostu fajne zakupy. Jestem bardzo zadowolona:-) . Zaraz zrobię zdjątka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry