reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ale super ciuszki i ile butkow..
A Karolek jak zwykle bezbledny:-):-):-):-)

Mamoot
bylam w H&M - kurtka super, nie kupilam bo byla tylko jedna na 86 i cala brudna, buuu
ogladalam jeszcez kangurki - i chyba kupe bo bardzo mi sie podobaly, widzialyscie...na suwak z boku a na przodzie ogromna kieszen, odpinany kapur- cudo:)))

Fredka super ciuszki:tak:

Dziewczyny a mam pytanie jak ubieracie dzieciaczki na dwór?? bo na dworze coraz cieplej, my na razie jeszcze chodzimy w kombinezonie zimowym , ale już chyba trzeba pomyśleć o czymś lżejszym.:tak:

powiem wam ze uwielbiam lumpeksy - też mam kilka zaprzyjaźnionych gdzie kupuję praktycznie nowe ciuchy po 6-12 złotych za sztukę. I to takich firm jak NEXT, GEORGE, GAP, i innych markowych. I powiem wam ze mam w cholere tych ciuchów - wyglądają jak nowe a za takie niewielkie pieniądze. Odkąd wycziłam te lumpkesy praktycznie nie kupuję w normalnych sklepach.

my w weekend byliśmy w takim BIG lumpeksie wydałam 150 zł a nakupowała że hohohohho, wyszło mi 5 zł za szt. ( bo kilogram 40 zł) Udało mi sie wychaczyś super portki - już trochę większe na zapas
a z nowych rzeczy to kupuje mu tylko szalona babcia ( moja mama) która nie potrafi przyjechac bez małego upominku dla niego

He he ja też potrafię wychaczyć super sztuki w lumpku. Mam koło pracy taki super hiper tylko dla maluchów ale niestety trochę przeginają z cenami, bo niektóre rzeczy nawet po 20,- . Kuba ma może z 10 nowych ubrań a reszta wszystko z drugiej rączki za śmieszne pieniądze.:-D

A ja nie mogę trafić na fajny lumpeks, byłam w kilku, to ubranka były takie, że aż się źle robiło- stare, sprane, niektóre poplamione, a ceny chyba z kosmosu wzięli. Bez sensu :-(

reklama
Dziewczyny a mam pytanie jak ubieracie dzieciaczki na dwór?? bo na dworze coraz cieplej, my na razie jeszcze chodzimy w kombinezonie zimowym , ale już chyba trzeba pomyśleć o czymś lżejszym.:tak:
Irma, my prawie wcale nie używaliśmy kombinezonu - zima była taka łagodna, że wystarczała kurtka, zwykłe spodnie i na to kocyk. Teraz jest już bardzo ciepło (dzisiaj np. 15 stopni:-) ), więc jeździmy ubrani tak samo, tylko bez przykrycia, ale już się rozglądam za wiosenną kurteczką.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry