reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Asia, no pewnie, że Cię pominęłam;-) :laugh2:, bo jeszcze nie wysłałam do Ciebie przesyłki. Jak wyślę, to dostaniesz maila:laugh2: :laugh2: :laugh2: Ale Wy dziewczyny jesteście chętne do płacenia:-D :-D :-D

Sumka, dzięki!!! Jakby co, to będę walić do Ciebie jak w dym!:laugh2:

A ja dzisiaj zrobilam remanent w ciuszkach-mateuszkach i wyszlo mi, ze potrzebuje jakas wiosenna kurteczke, i wiosenna czapeczke, i absolutnie nie potrzebuje wiosennych koszulek ani bodziakow, bo sie jakos nazbieralo i juz mam.....

I z tym to postanowieniem poszlam do sklepu. Matisiek z nudow wyduldal cala butle soczku, po czym zaczal sie podejrzanie wiercic w wozku. Wzielam ci ja go na reke, a on calutenki mokry - pierwszy raz od wiekow pielucha nie dala rady :szok: No i oczywiscie koszulka przesiaknieta, a ja - jak na zlosc - nie mialam akurat nic w zapasie w plecaku :baffled: A ze bylam w h&m, wiec wzielam pierwsze z brzegu body, zeby Malucha przebrac w suche...

I w ten oto sposob wrocilismy do domu BEZ kurteczki, BEZ czapeczki i Z nowa koszulka....... :-p

Heatherek - dobre :)
A my ciuszków mamy naprawdę dużo (idąc za waszą radą znalazłam jeszcze fajny lumpeks w którym uzupełniam zapasy - mamy już 2 pary fajnych firmowych spodenek z niego :) ) ale odkąd na spacerach zahaczamy o plac zabaw i piaskownicę stwierdzam że i tak nie jest tych ciuszków za dużo :) Karol w te ciepłe dni wraca do domu umorusany jak rasowy łobuz - przecież koniecznie trzeba pogrzebać w piachu , uklęknąć, wejść na czworaka po schodach... :) no i wiadomo że i każde spodnie i nawet bluzy na jeden raz - a prania nie będę przecież robić codziennie - także ciuszków dużo ale jak coś fajnego upoluje to będzie jeszcze więcej!!!

reklama
Ja ostatnio weszłam do Zary - mam okropne braki w garderobie.... Skręciłam do działu Zara baby z ciekawości i .... sobie w końcu nic nie kupiłam, za to Zosi i owszem:-) Śliczne rzeczy tam mają! Swoją drogą lubie ten sklep między innymi za to że do miesiaca mozna oddać ciuch, nawet jeśli metka jest urwana:-) Oczywiście mozna też wymienić co w przypadku dziecięcych np kurteczek ma znaczenie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry