reklama

Zakupowe szaleństwo

Irmaa - ja mam na odwrót .. widzę ładne tylko damskie ciuszki :-)

cieszę się ze się garniturek podoba.. oczywiście że zamieszczę duuuuuużo zdjęć z chrzścin.. jeszczse możecie później żałowac że się dopominałyście :-)

reklama
Hi, hi Irma a mnie sie zawsze wydaje, ze jest odwrotnie tzn. dla dziewczynek to w sklepach same slodziasy, ze wrecz nie sposob sie oprzec a dla chlopcow to tak sobie;-):-)

Cicha, hamaczek jest :-D Zapomnialam napisac :zawstydzona/y: ....sprawdza sie czasami - znaczy, jak Mateusz jest juz ledwo cieply przed spaniem, ale jeszcze nie spi... trzeba wyczaic odpowiedni moment. Jak sie go za wczesnie wsadzi, to myk na brzuszek i zwiewa do lozka :szok: :-D Ale pracujemy nad nim, pracujemy :-D

Irma, ja tez mam wrazenie, ze 3/4 sklepu to ciuszki dla dziewczynek :-D Na szczescie mam siostrzeniczke, wiec jak juz zupelnie nie moge sie oprzec, to kupuje cos dla niej z tych slodziasow :-D

to ja chyba chodzę po jakiś dziwnych sklepach, albo we Wrocku mały wybór asortymentu:dry:;-);-)
bo z tego co mi sie podoba to wiekszosć dla chłopców np szukałam fajnych spodenek ogrodniczek były tylko chłopiece:baffled: komplety typu spodnie bluza i bajerancka kamizelka- dla chłopców, a dla dziewczynek są fajne rzeczy ale jeszcze dużo za duże:eek:

No Fusik gajera pierwsza klasa i już sobie wyobrażam jak nasz forumowy przystojniak bedzie w nim wyglądać. Ale coś twojej kreacji nie widziałam ;-)

Sumka bo nie ma kto mi zrobić zdjęcia.. a jak robię sobie sama w lustrze to wychodzi zamazane.... ale juz za tydzień wkleje siebie w czerwonym komlecie .. ciekawe jak bardzo będę sie wybijać w kościele :-)

Fusik.... Lady in red :-) uwielbiam czerwony !!!!
Kasia super to krzesełko !!!

A ja zapomniałam sie pochwalić, że wczoraj drogą kupna nabyłam dla małego kapcie. I nic by w tym nie było dziwnego gdyby nie to że kupno kapci na "wątłą" stupkę mojego Kubunia graniczyło z cudem. Ze wszystkich kapci w sklepie, a było ich ok 30 rodzajów pasowała tylko jedena para. Dziękowałam w duchu że nie padło na różowe w kwiatuszki. Taką to chudziutką w podbiciu stupkę ma mój niunio :-)

reklama
Kasia, krzesełko wygląda super! Żeby tylko sie sprawdziło, bo jestem pewna, że Miki poszedły z krzesełkiem na tyłku w siną dal:laugh2:

Sumka, kochanego ciałka nigdy dosyć:tak: :-) Wklej fotki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry