reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Pati super meble...my bardzo podoobne chcemy tylko dodatkowo zabudowane w sciankach gipsowych itd. mam tez juz projekt salonu...och ostatnio zajelam sie projektowanie mieszkania...szukam jeszcze tylko źródeł finansowania:-D

W związku z tym, że Wojtek tak chętnie sam je (dziś pierwszy raz sam jadł zupę - gęsta była, ale i tak to było niezłe wyzwanie) kupiliśmy mu metalowe sztućce.
Polecam, są bardzo ładnie wykonane i mimo, że nie takie zupełnie małe to jakoś tak dobrze dopasowane do dziecięcej rączki.

I w porównaniu z normalnymi, dorosłymi sztućcami:

Kupione na allegro:
SZTUĆCE DLA DZIECI BERGHOFF SMILEY 4ELE. NOWOŚĆ (339391880) - Aukcje internetowe Allegro

Hihi, teraz zauważyłam, że w łyżce i w łyżeczce odbija się wielki Mamootowy brzucho:-p

Mamootku, od razu zauważyłam brzusio:tak::-D
A sztućce naprawdę super! Będę musiała pomysleć nad takim zestawem, tylko, że Miki jeszcze w lesie w nauce samodzielnego jedzenia:sorry2:

Kasiu, Wojtek niemal z dnia na dzień zainteresował się samodzielnym jedzeniem. A jak już na święta dostał w łapki widelec i odkrył nowe możliwości, to już w ogóle wszystko sam. Jak ja mu pomagam, to często mnie odpycha.:-D Chce sam. A my korzystamy z tego, ze chce się uczyć, żeby mieć o jedną rzecz mniej do robienia jak nam się drugi maluch urodzi.

Miki dzis też sam próbował - sam chciał. Nabieranie (ziemniaczków) jako tako, ale nie potrafi wykręcić widelczyka i tak wkłada, że prawie wszystko mu spada:sorry2:Jakby to był zupka, to umarłby z głodu:-D

reklama
Kasiu, na pewno szybko Mikuś nabierze wprawy. Mi się wydaje, że jak tylko malucha zaczyna bawić samodzielność, bo bardzo szybko osiąga postępy.:-)
Pewnie jak byście go karmili tylko zupką, to by szybko nauczył się ją jeść.;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry