Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my tez mamy takie cudo. Jednak niecierpię kiedy namiocik jest rozłozony, bo Olcia ciaga go za soba. Więc mozna wyrznąć orła. Naprzykład zmywam naczynia robiękrok do tylu a tu co... niepodzianka...Ola w namiocie zaparkowała tuż za mną. tylko my mamy taki wigwam i kostkę. nadaje się to tylko na dwór. Bo tak jak wspomniałam dostaje szewskiej pasji jak widze to cos wyciągniete
u nas tez raczej na dwór na działkę będzie służyl, ale teraz rozłożylismy jej go dla zabawy, niech ma teraz troche uciechy lale tam śpią i mam czasami musi na kawę wpaść nie wiem jak wy dziewczyny ale ja w dzieciństwie zawsze robiłam namiot z krzeseł i koców i to była super zabawa
No my tez namiot mamy i tez go nie lubie bo mloda owszem chcezebym go rozlozyla a potem dwa razy wejdzie i koniec zabawy...no i oczywiscieto diabelstwo lezy w duzym pokoju... Musze to zlozyc bo tez na jaja mi to idzie...Ale zrobie to jak mloda bedzie w przedszkolu ;-)
No Kasia - płaszczyk za 9 stówek Oldze kupujesz cóż to jest hihi....ciekawe czy u nas w Polsce to ktoś kupuje...
Pati w Polsce to chyba za bardzo wyboru nie bedzie...
my tez mamy namioty sztuk dwa z tunelem łączącym ale rzadko rozstawiane bo kłopotu z tym, częściej samym tunelem się Karol bawi
a ja wczoraj poszalałam na zakupach ale w takim dziale od 0-3 miesiecy...z tymże póki co dla synusia mojego kuzyna, w sobotę jedziemy zobaczyć, nie mogę się doczekać:-)
Fredka -plaszczyk bardzoooo fajny...szczegolnie mi sie podoba ta stojka :-)Lubie kurtki czy plaszczyki ze stojkami ;-) Napewno bedziesz w nim swietnie wygladala Spodenki tez fajowe :-)