reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No niezle ceny maja...:baffled:

A ja sie wkur***:wściekła/y: Nie bedzie naklejki w pokoju Noemi..ani w zadnym innym:no: Bo my mamy taka raufaze(tapeta z takimi chropowatymi kulkami jakby) i na tym sie dobrze nie trzyma...musi byc gladko jak na dupie niemowlaka:crazy: No coz-porazka ...Za to dywan kupie ooo:shocked2:(no chyba ze jeszcze po sklepach polatam i znajde inny)

A dzis dokupilam komode jedna do pokoju Noemi i mala komodke taka z dwiema szufladkami zeby kolo lozka postawic na drobiazgi...Wszystko z ikei bo juz jedna komode mialam wiec zeby pasowalo wszystko dokupilismy tam reszte...

ten rózowy dywanik super. U mnie też przydały by się jakieś półeczki, komody. U Olci panuje taki bałagan, że aż mi się ulewa jak mam tam wejść. Na jej łózku u góry panuje istny *******..... Mój mąż zrobił sobie tam składzik budowlany. Mnustwo gratów i olbrzymi klimatyzator. Jak zdjał go ze ściany w zeszłym tygodniu tak do dnia dzisiejszego go nie powiesił. :angry:

reklama
masz rację Fredka porządek musi być;-) ja Otylki pokoj uwielbiam sprzątać, i ona zresztą sama też

a wczoraj kupiliśmy Oti namiot kubusiowy, wszystkie lale w nim śpią, a sam namiot zajmuje 1/3 naszego salonu, a ile Oti ma w tym zabawy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry