reklama

Zakupowe szaleństwo

Jejku jakie fajne i jak duzo :)
Moj maly ma troche pecha bo mama przepada za stonowanymi kolorkami dobra bawelna wiec toppers to petit bateau i tutejszy gap. A tak ogolnie to jeszcze nie kupuje bo mi sie do sklepow nie chce jechac. Ja jakos szczegolnie za zakupami nie przepadam ale sie zmobilizuje i nadgonie... ;D

reklama
Aha Agatatje Mexx tez mi sie podobal, szczegolnie nowa kolekcja, tyle ze zima bylo jeszcze za wczesnie na konkretne zakupy a teraz to juz wspomnienie... no i Zara tez ma niezle sztuki

Śliczniusie ;D ;D ;D Ja dostalam kilka fajnych ciuszkow od znajomej wczoraj a dzis zamowilam na allegro pieluchy flanelowe kolorowe i wyprawke dla niemowlęcia rozpinana w kroku w zoltym kolorze bo neutralny :) No coz, nie moglam sie oprzec :)

ale slodki ten spioszek z reniferem!!! :D
chicha, calkiem ciekawy pomysl z wieszaniem kolyski! ale w ogole super to jest lozeczko na tej stronie!mozna mu wyciagac szczebelki, przerobic na lozko dla wiekszego dziecka i jeszcze wydluzac!podoba mi sie i design fajny!
ja juz mam lozeczko!!!!!bardzo zwyczajne, moje rodzenstwo w nim spalo, ma taka zalete, ze jest duze i dzidzia dlugo bedzie mogla w nim spac.Ciesze sie, ze kolejna rzecz na liscie odhaczona! :D

dzisiaj troche zaszalelismy w ikei, mamy szklanki, dzbanek i kupilismy dwa materialy i uszylam obrus i poszewki na male poduszki :D stwierdzilam, ze to szybko idzie i juz sie czaje na kolejny obrus i jakies kolorowe posciele dla malego :D

co mi tam wkleje fotki moich dzisiejszych efektow robotek recznych ;) :D
obrusik :D

P1000423.jpg

poduszeczka :D

P1000428.jpg

;D

Agusia ale masz slodkasy ;D ;D ;D prawdziwe cudenka
a ty Agataje jestes szybsza od przecigu rano zakupy wieczorem cale mieszkanie umeblowane ;D ;D ;D ;D ;D

CUUUDO!!! i ciuszki i obrusik i podusia- miodzio!!

a oto pled, który kupilismy Malutkiej w ikei, a takze żyrafka  :D z h&m-a i skarpetki ( które kupilismy na allegro :)
pledyrafka7lw.jpg

reklama
:)- i kolejne :)- (moze nie porami roku wklejam, ale podobne maja kolorki-takie bodki, czapeczka i rekawiczki- ha- razem tego nosiła moja Myszka nie bedzie ;)
cuszki9bc.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry