reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny kupujecie dla swoich maluszkow body czy kaftaniki??????
Slyszlam ze kaftaniki sie podciagaja do gory i ze body bardziej praktyczne
Ale z drugie strony body trzeba zakladac przez glowe, co mnie przeraza u takiego malucha
i juz sama nie wiem.
Dajcie znac...Dzieki:))))))))

Lepsze sa body bo rzeczywiscie koszulki sie podwijają. Aniu76 można kupic takie body zapinane z przodu i boku. Polecam bo bardzo wygodne, ale znalazłam tylko takie z długim rękawem. ;D ;D ;D Podobno sa w sklepach 5-10-15

ja tez mam same body kupione, ale akurat wiekszosc z krotkim rekawem, biale i kolorowe
jak jest cieplutko to dzidzia samym takim body sie dobrze czuje
pamietam, ze moj brat i siostra tylko body mieli i bardzo wygodnie sie to wklada i zdejmuje, zapinaja sie na dole i kolo szyjki albo maja jakies fajne rozpiecie albo jakos sprytnie sie rozciagaja.
goraco polecam!

podpisuję sie pod - body :) a do tego jak pisala Sumka- mamy polecaja rozpinane z boku, bądz z przodu...ewent z dużym rozcieciem ..guziczkami z boku, chcociaż kolezanka mówiła mi, że jej Mała jak coś przez głowe jej przeciągała ..to straaasznie beczala- i chodziło o to, ze nagle, przez chwilkę robi sie ciemno..i chyba bała sie..więc dokupiła sobie wówczas kilka tych rozpinanych z boku..z przodu..
Teraz to już duza dziewczynka - 6 miesiacy - odwazniejsza- takie tam- przez glowę już jej nie przestrasza :D

Ja nakupiłam body zapinane kopertowo. Bardzo fajne mają w H&M. Nawet gdzieś zdjęcia wklejałam, jeśli chcecie obejrzeć.

W sobotę byłam z mężem i położną ze szkoły rodzenia u koleżanki, która ma 10 dniową, śliczną córeczkę. I faktycznie takie bodziaki lepsze. Położna uczyła mojego mążulka ubierać niemowle - na żywym egzwemplarzu! Mówię Wam - widok super - łapy on ma wielkości tego maleństwa, a trzęsły mu się tak, jakby conajmniej miał poród odebrać, a nie zmienić pieluszkę i ubrać Zosieńkę :) Wyglądał z nią uroczo. I zakochany w maleńkiej... Mówię Wam - cudny widok!!

Przy okazji położna uczyła tych moich znajomych i nas, jak wygodnie trzymać Maleństwo, przewieszać tak śmiesznie przez jedną rękę itp. Bardzo fajna sprawa. I można było przećwiczyć :) A Małej się chyba podobało zamieszanie, bo w ruchu była i cały czas ktoś sie nią zajmował, więc się nie nudziła. A potem zasnęła jak zaklęta - chyba od nadmiaru wrażeń :)

Ech, już się nie mogę doczekać mojej Oleńki!!

Ja tez AniuS mojej Klaudysi!! szczegolnie, ze większość moich kolezanek ma Malenstwa- i to wiele z nich- noworodków. Praktycznie codziennie mam z nimi stycznosć i ach..no juz nie mogę sie doczekac jak będe tuliła swój Skarb!

Pochwalę Wam się, Dziewczyny, co ostatnio kupiłam mojej Małej

sukienkarowa5me.jpg

i jeszcze to

sukienkazkapeluszem3tt.jpg

I ja Wam się podoba?? Mój mężuś oszalał :)

Ale będą jaja, jak sie jednak urodzi chłopiec :):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry