reklama

Zakupowe szaleństwo

Ostatnio jak bylismy w H&M to mi sie tez troche smutno zrobilo ,ze Witkowi nie zaloze takich slicznych sukieneczek i bojowek z paskiem w kwiatki itd.Jak patrze na te wasze sukienusie to chyba popieram pomysl Agatki i tez bede malego przebierac po kryjomu ;) :laugh: Albo chociaz lalke kupie i ja bede przebierac ::) ;D :laugh:

reklama
A ja kupiłam mojemu biegaczowi na allegro taki dresik:
8588967818wm.jpg

i taki kubusiowy komplecik

31te.jpg

męskie polo

8568003812gc.jpg

no i męskie bluzy

8477624218kt.jpg

A jak Kubie odpadnie siusiak to pójdę do lekarza z reklamacją  ;D

Śliczne ciuszki, Sumko! Ja obiecałam sobie w tym tygodniu nie włazic na allegro, bo w weekend ma mi rodzinka podrzucić walizy ciuszków i postanowiłam dopiero po ich przejrzeniu rzucać się w wir dalszych zakupów.

A jak Twojemu synkowi zgubi sie gdzieś siusiak, to ja sie piszę na te ciuszki :) W zamian mogę obiecać, że jeśli mojej Oli "coś" z kolei wyrośnie, będziesz miała pierwszeństwo do sukieneczek, których też juz kilka mam :) nawet sie nimi ostatnio chwaliłam :):):) Ale byłby numer, gdyby sie tak płcią zamieniły ;D

Ok umowa stoi zamieniamy się. ;D
A tak swoja drogą to na lutówkach urodziła się właśnie dziewuszka która w brzuszku była chłopcem!!!!
Mam nadzieję, że nasi lekarze będą nieomylni, a swoja drogą ciekawe, czy u wszystkich się sprawdzi. Ja mam siusiaka na zdjęciu USG więc jakby co rachunek za ciuszki niosę do gina. ;D

Sumka super ciuszki1 Szczegolnie polo i bluzy w stylu ktory bardzo lubie - czyli troche na powaznie ;)
Ja tez wiekszosc kupuje przez internet i wczoraj zaczelam robic liste by sie nie pogubic (bo przychpdza do tesciow i maz je dopiero przywiezie wiec nie mam wzrokowo pojecia ile tego jest) i mniej wiecej rozlozyc rozmiarowo. w kazdym badz razie z listy wychodzi, ze teraz juz tylko 74 i w gore moge kupowac :)
A swoja droga tez ostatnio myslalam co by bylo gdyby lekarz sie pomylil...

mi juz dwoch lekarzy powiedzialo, ze chlopak wiec raczej byc inaczej nie moze!
narazie szlaban na sukieneczki ;)
ale przy nastepnym juz bede sie starac o coreczke :D

ostatnio chcialam kupic rajstopy, ale ciazowe sa tylko cienkie, a ja chce bawelniane (bo od sztucznych mnie wszystko swedzi).....max rozmiar to bylo M, czyli musialabym im chyba obciac gumke :P
z reszta w wiekszosci sklepow juz kolekcje letnie pelna para tak jakby nikt nie widzial, ze na dworze jest zimno i pada!

Sumko- ubranka śliczniunie!! Takie męskie ;D ;)
oj- ja nawet myśli takiej do siebie nie dopuszczam, ze mogłaby nastapic pomyłka ::) dwoch lekarzy na dwóch róznych sprzętach potwierdziło - plec zenska:)- wiec inaczej byc nie moze;)

Calo- faktycznie - sa super- takie kolorowe..wesołe, radosne..- super sprawa. Pierwszy raz takie cos widzę - Bardzo mi się podobają i też Klaudysi kiedyś kupię ::)

reklama
Tak sie zastanawiam - muszę kupić sobie coś do szpitala - myślałam o jakiejś piżamce albo koszulce nocnej. Normalnie takowych nie używam, więc nie mam, a przynajmniej nie takie, jakie moge wziąć do szpitala ;) :) Ale tak potem pomyślałam, że przecież nie będę 3 dni, czy 4 leżeć w łóżku w piżamie... Może raczej powinnam wziąć jakiś lekki dresik, koszulkę na ramiączkach (żeby było wygodnie karmić... Co Wy o tym myslicie? Jakie macie plany?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry