Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rusia udanych zakupów
Mamoot fajny ten rower
Pati ładne buciki, ale ja tak jak Baśka nie kupiłabym butów przez neta, mam nawet problem znaleźć sobie buty w sklepie (szeroka stopa, wysokie podbicie rozmiar 39,5)
ja czesto kupuje buty bez mierzenia...szczegolnie na lato....i jakos zawsze sie udawalo ze pasowaly :-) Mysle ze tez beda pasowaly..a jak nie to pech ;-) sprzedam szybko bo to wsciekly roz a teraz takie chodliwe :-)
Kasiu, póki co Wojtek go przymierzał w sklepie i był ok. Marcinowi się tez podobał. Jutro zostanie przywieziony, a Wojtek go dostanie w piątek w imieniny, to pewnie weekend będą pierwsze próby.
a ja wymeczylam sie na zakupach-upal...mdlosci..i w dupe, jak wyjechalam to chcialam wracac...moge pozniej zamiescic fotke..ale nie tego co kupilam tylko kilka sami sobie strzelilismy...bo sobie to ja kupilam jedynie witaminy dla kobiet w ciazy i farbe do wlosow - standard - loreal nat.ciemny braz..
Jednak na zakupach bylismy cala rodzinka..pozniej mc Donalds..pozniej A silka ja z mloda u znajomych na grillu...DZis pojechalismy na zakupy ..zaraz mloda szykuje sie na imprezke urodzinowa do starszego kolegi ze szkoly...Jest fanem Power rangers - to chyba wszyscy kupili mu cos z tej kolekcji...aaa dzis kupilam sobie tunike-koszule...taka szara