reklama

Zakupowe szaleństwo

zapowiada sie swietny weekend...zaraz spadam z mloda na zakupy a maz na silke ..pozniej obiad i wypad za miasto:)
zyczcie mi owocnych lowow:)

Baska- gratki za kg na minusie...ile ja bym juz dala za mozliwosc napisania takiego posta:D

reklama
Rusia udanych zakupów :tak::-D
Mamoot fajny ten rower :tak:
Pati ładne buciki, ale ja tak jak Baśka nie kupiłabym butów przez neta, mam nawet problem znaleźć sobie buty w sklepie:baffled: (szeroka stopa, wysokie podbicie rozmiar 39,5) :crazy::baffled::sorry:

ja czesto kupuje buty bez mierzenia...szczegolnie na lato....i jakos zawsze sie udawalo ze pasowaly :-) Mysle ze tez beda pasowaly..a jak nie to pech ;-) sprzedam szybko bo to wsciekly roz a teraz takie chodliwe :-)

Kasiu, póki co Wojtek go przymierzał w sklepie i był ok. Marcinowi się tez podobał. Jutro zostanie przywieziony, a Wojtek go dostanie w piątek w imieniny, to pewnie weekend będą pierwsze próby.

reklama
a ja wymeczylam sie na zakupach-upal...mdlosci..i w dupe, jak wyjechalam to chcialam wracac:D...moge pozniej zamiescic fotke..ale nie tego co kupilam tylko kilka sami sobie strzelilismy:D...bo sobie to ja kupilam jedynie witaminy dla kobiet w ciazy i farbe do wlosow - standard - loreal nat.ciemny braz..
Jednak na zakupach bylismy cala rodzinka..pozniej mc Donalds..pozniej A silka ja z mloda u znajomych na grillu...DZis pojechalismy na zakupy ..zaraz mloda szykuje sie na imprezke urodzinowa do starszego kolegi ze szkoly...Jest fanem Power rangers - to chyba wszyscy kupili mu cos z tej kolekcji:D...aaa dzis kupilam sobie tunike-koszule...taka szara;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry