reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja z dlugim tez kupilam jedno rozpinane z boku a drugie z przodu...tyle te zkrotkim nie widzialam z rozpieciem..
Tez stwierdzilam ze jeszcze poczekam na wiosenne kolekcje, bo na razie same zimowe ...Chyba juz niedlugo powinny byc
W Mothercare widzialam ze juz maja sporo letnich rzeczy...

reklama
Z męzem zrobilismy już mega przemeblowanie - bo kupiliśmy łóżeczko!!!- jest śliczniunie :) i juz stoi na swoim miejscu:)- aaa i matę edukacyjną ::)

Rusalko czekamy na fotki lozeczka, maty i innych zakupow..
Ja za wieksze zakupy do pokoiku wezme sie z mezem po malowaniu czyli za jakies 10-14 dni:)))
Dziewczyny jak tam zakupy, kupujecie cos????

a ja zaszalałam i kupiłam sobie spodnie ...są super wygodne i ładniusie..brzuszek mi rośnie z dnia na dzień i w poprzednich cisnął mnie pas, a więc zaszalałam i kupiłam...
oto efekt moich szaleństw:

889800399hr.jpg

8898003911ct.jpg

10008977nn3pa.jpg

a to dla mojego synusia...
897789825ax.jpg

Olu - spodnie pierwsza klasa!! a bluzeczka przesliczna - gdzie kupilas, a raczej jakiej firmy???
A ciuszki dla synka takie meskie!!!Bardzo ladne:)
Jaki to rozmiar????Od ktorego miesiaca mozna takie bluzeczki dziecku zakladac...????
tak moj dylemat cd..wkladanie przez glowke...

Olu ciuszki śliczne i te duże i te małe, a zwłaszcza ta różowa bluzeczka urocza  ;D
Rusałko wklejaj czym prędzej fotki  ;D

Ja teraz poszłam w edukację maluszka i oto efekty

*mata Tiny Love Zoo de lux z powalajacą muzyką Mozarta i migającymi światełkami ;D
*pałąk do wózka Tiny Love z pozytywką ;D
*buciki z pluszu z wszytymi grzechotkami ;D

img165010rv.jpg
img165115uf.jpg
img16496hj.jpg

A co najważniejsze dostałam od meża własny aparat więc teraz będę was zamęczać fotkami do bólu ;D

Aniu zakładałam mojej córci od rozmiaru 62 ale pamiętaj muszą mieć guziki z boczku to jest ważne.....bluzeczkę i spodnie na allegro wyczaiłam..spodnie nówki..kobieta przerabia zwykłe jeansy na ciążowe..a bluzeczka dwa trzy razy uprana i cudo!!!
Sumka ile płaciłaś za te cuda? i skąd je masz?

u nas teraz zadnych zakupow, tylko przeprowadzka troche pochlania kaski......
a Olu mnie tez pas(tzn pod brzuszkiem) cisnie w moich ciazowych jeansach, chodzic to w nich moge, ale przy siedzeniu cisna buuuu, a takie ladne sa!
nie moge sie doczekac, zeby bylo cieplej, bo powoli kurtki nie dopinam i w bluzy sie nie mieszcze :/
co prawda wiekszosc tshirtow siega mi jakos tak pod biust hehe

reklama
Olu matę i pałąk kupiłam w komisie dzieciecym są jak nowe. Za matę zapłaciłam 120,- a za pałąk 25,- złotych, więc tak porównując z allegro to chyba przystępnie, a buciki w Swiecie Dziecka za 15,-

Mam pytanie do dziewczyn, które kupowały karuzelę z misiami Fisher Price czy jesteście z niej zadowolone, bo napaliłam się na nią jak dziki bawół, a ostatnio naczytałam się o niej strasznie złych opinii i ciekawa jestem jak się sprawuje w praktyce ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry