reklama

Zakupowe szaleństwo

Chodziło mi że na innym wątku już się spotkałyśmy :D
No może rzeczywiście pójdę do tej szkoły rodzenia...nawet nie ze względu na praktyczne informacje które otrzymam ale ze względu na zapoznanie się z położną czy położnymi to może mnie ktoś rozpozna jak przyjdę rodzić i nie będzie tak źle :)

Pozdrawiam!

reklama
A ja dzisiaj bohatersko zabrałam się za szycie moskitiery do kołyski Kubusia, bo mam zamiar wystawiać ja w lecie na balkon i nie chcę żeby go coś pokąsało. I muszę wam powiedzieć, że jak na moje dwie lewe rączki to całkiem nieźle mi idzie ;D ;D ;D ;D juz sie nie mogę doczekać kiedy będzie skończona

Dziewczyny , czy opłaca się kupować body (rozmiar 62) z krótkim rękawkiem? Póki co to mam 3 z długim i tak się zastanawiam czy jest sens...Te rączunie odkryte, mimo że będzie lato to ja sama nie wiem..
Mam też 3 czapeczki, 1 malusia tak prosto ze szpitala, druga troszkę większa też na wyjścia z domu no i 1 po kąpieli. Zamierzam jeszcze dokupić 2 po kąpieli no i jedną wyjściową i to chyba wystarczy ???

A ja znowu obstawiam same letnie, bo jakoś sobie nie wyobrażam Kubusia w upały (mam nadzieję że będą) w długim rękawie. I do tego na wszelki wypadek parę z długim i koszulki ;) A jeśli chodzi o czapeczki to też nie mam pojęcia jakie, w jakim rozmiarze i ile?

popieram Sumke, moja koleżanka rodziła pod koniec maja pare lar temu i pamietam ze jej niunia w upały leżała w wózeczku w samym pampersie i chyba skarpetkach :)) Ja również nastawiłam sie na letnie rzeczy chodź nie ukrywam, ze ubranek mam tyle że można byłoby ubrać pięcioro dzieci więc i cieplejsze ubranka się znajdą w razie co :)) :D

dzis ide pobuszowac po sklepach moze dojrze cos milusiego co zwroci moja uwage, a znajac mnie z pewnoscia tak bedzie bo taki ciuszeczki to raczej kazdego rozczula i skusi sie na kupno...

Buszowalam po sklepach bo chcialam znalezc body z krotkim rekawkiem albo bez rekawkow ale wszsytkie byly tylko rozpinane w kroku
a z przodu albo z boku nie..
Moze takich nie robia, mialy tylko takie powiekszenia pomocne do wkladania przez glowke.
Dziewczyny help...czy te body z krotki rekawkiem albo bez sa rozpinane z przodu albo boku, czy maja tylko to udogodnienie do wkladania przez glowke, bo juz nie wiem...
W koncu nic nie kupilam...

Ja mam body wprawdzie z długim rękawkiem ale zapinane też z boku i na górze. Poszukaj w sklepach DREWEX, ja tam kupuję ale wydaje mi się ze dobrze bedzie poczekac na nowy wiosenno- letni towar, wtedy to będą szałowe ciuszki! ;D

reklama
Ja też nie widziałam tych letnich rozpinanych, moje mają też tylko takie jakby łódeczki przy szyjce, ale np jest duży wybór rampersów rozpinanych z przodu z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami a te są na lato idealne, do tego tylko jakieś bawełniane skarpetusie i w miasto  ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry