reklama

Zakupowe szaleństwo

Aniu76 już pedzę się chwalić:

img00024hv.jpg
img00045nf.jpg
img00053ub.jpg

wszystko w rozmiarze 56 którego oczywiście miałam nie kupować ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A jutro muszę poszukać rozumu do głowy, bo Kuba chyba będzie musiał się przebierać 10 razy dziennie. RATUNKU Jestem anonimową zakupowiczka ;D ;D ;D

reklama

Sumka ciuszki slodziaste.
A co do anonimowych zakupowiczek to Sumka nie ty jedna!!!! Ja tez sie zapisuje - przy czym u mnie jest jeszcze gorzej bo ja duzo kupuje przez internet w europie i przesylki przychodza do tesciow wiec wiekszosci jeszcze nie wiedzialam. Trudno tez jest jakos to logicznie zmierzyc wiec wczoraj zrobilam sobie liste rzeczy zakupionych rozmiarowo i moj tez stanowczo bedzie musial sie czesto przebierac szczegolnie w pierwszych miesiacach ;D
a najwiecej to mam na liscie zwyklych bodziakow w roznych rozmiarach i pizam bo jakos kojarzy mis ie to z podstawowa bielizna a tej nigdy nie za wiele ...

Oj zaszalas, zaszalas Sumka!!! Ale warto bylo:))))Sliczne...ciuszki ajjj sliczne.......a te jeansowe spodnie jakie super!!!
Kolezanka mi mowila zebym koniecznie kupila te spodnie z 3 zdjecia ze bardzo sie sprawdzaja i wygodne, bo nie maja gumy tylko taki rekaw jak w naszych spodniach ciazowych
I body z Kubusiem Puchatkiem, taki????

I juz mnie ciagnie na zakupy .... ;)

Anula76 fatycznie super te zyrafkowe rzeczy, chyba się przejade niedługo do h&m i dokupie do mojego kompletu :) zapewne widziałaś w sklepie:

pozdrowienia od kwietniówek :)

heh ja jeszcze NIC a NIc nie kupiłam dla mojego babla- w czerwcu pewnie już po porodzie będę ganiała z walizkami po sklepach- teraz tylko w maju czeka mnie przygotowanie małej wyprawki.

a tu lozeczko ktore narazie podoba mi sie najbardziej. jest dostepne w 4 kolorach.podoba mi sie ta szeroka listwa ze zdobieniem bo to cos innego niz w innych lozeczkach :)
9c727ad97f1b3cf052c52be3fdf2fdcd2340.jpg

poza tym sa do wyboru wersja z szuflada, wersja bez szuflady i w formie kolyski

a tu nasze ostatnie nabytki:
_582130_n.jpg

to pierwsze to taki "dorosly" sweterek z zamkiem a to zolte to dresik z Cubusa z wyprzedazy (przed obnizka 60 zl. - po 19 wiec nie moglam sie oprzec i jest to najdrozsze ubranko jakie kupilismy narazie ;))

_582131_n.jpg

i jeszcze bodziaki:

_582132_n.jpg

Sumko - ciuszki - po prostu - brak slów! Piękne!
i Marzenki, Kosmi - po prostu - cudenka!

To łożeczko Radek VII też mi sie bardzo podoba - tylko, ze kolor teak - cudasne- koleżanka. Widziałam je w całym zestawie :laugh: ze smacznie spiącą dzidziunią w środku :D

dziewczyny ja też zaszalałam...mam bzika na punkcie Disneya..chyba załapałam chorobę od córci hihi kupiłam Marcinkowi słodziutkie i mięciutkie buciki,oraz cudną karuzelę polecam w 100% na allegro można okazyjnie dostać... nie mogę zapominać o mojej księżnicce kupiłam jej słodziutkie spodenki disneya są rewelacyjne...

870185362fe.jpg

859311555rk.jpg

8743261524sh.jpg

reklama
marzena9 pisze:
a tu lozeczko ktore narazie podoba mi sie najbardziej. jest dostepne w 4 kolorach.podoba mi sie ta szeroka listwa ze zdobieniem bo to cos innego niz w innych lozeczkach :)
poza tym sa do wyboru wersja z szuflada, wersja bez szuflady i w formie kolyski

Marzena 9, pochwal sie gdzie wyczailas takie piekne lozeczko ? :) ! naprawde to zdobienie odroznia je :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry