reklama

Zakupowe szaleństwo

ooo!mam podobne body do tego pierwszego, a skarpetusie mnie kusza i kusza, a najlepsze widzialam w oililly.........ale tam to za spioszek chca 70eur :(
oj tak, recznik mi sie tez podoba i to mi przypomnia, ze takiego cacka nie mam, ale dostalismy kiedys w sklepie katalogi roznych firm i tam bylo mnostwo zestawow kapielowych, musze sie przypatrzyc moze cos zamowimy :D

bbqueen, w zyciu takich majtek nie widzialam, ale jak na moj gust to nic sie do nich nie wklada, im wiecej powietrza dochodzi tym lepiej, inaczej sie wszystko nieladnie "kisi" ;)

reklama
Dzieki dziewczyny:)))Ja w kolko je ogladam:)
Sumko nie myli Cie wzrok, wszystko kupilam w H&M - uwielbiam:))))
Czekam teraz na jakies nowosci w H&M - jakies body z krotkim rekawkiem, powinny niedlugo sie pojawic...
Widzialam tylko takie dwu-paki ale nie byly rozpinane ani z boku ani z przodu.

Mi tez sie wydaje, ze sie nic nie wklada ale nie wiem na pewno....

Moje galotki były zrobione z takiej jakby fizelinki, ale na początku strasznie z człowieka lecą te wszystkie odpadki i nie wyobrażam sobie żeby nie nosić podpaski.
A swoja drogą polecam wam na gojenie krocza szare mydło "biały jeleń" rewelacja choć jakoś nie mogłam w to uwierzyć i takie saszetki Tantum Rosa do polewania ranki. Goi się wtedy jak na psie ;D ;D ;D ;D BRRRRRR ale może obejdzie się bez nacinania

taa, to jest taki maly problem techniczny z podpaskami......jak tu ich nie nosic jak z czlowieka cieknie, ale nie wiem kurcze, moze opracuje jakas metode, bo mam sklonnosci do infekcji, a jak wloze taka podpaske to momentalnie czuje jak mnie swedzi :P
moze bede sobie siedziec w wannie ;)

zle zrozumialas moj wynalazek ;)
chodzilo o siedzenie w wannie i splukiwanie na bierzaco tego co wyleci ;D
prysznic rownie dobrze sie nada do tego celu 8)

Jejciu,jak ja mam używać podpasek jak od lat polegałam tylko na tamponach i wkładkach???Chyba jednak będę musiała się przemęczyć...Przy podpaskach też non stop mam wrażenie że strasznie coś swędzi...

reklama
Czesc dziewczyny!!! Ja jestem z wrześniówek ale ponieważ Ania76 jest moją koleżanką jeszcze z lat studiów to czasami Was podglądam.
Czytam teraz sobie o Waszych wątpliwościach co do jednorazowych majtek i czy nosić coś w nich (podpaskę) czy nie...
Wiecie co ... ja kiedy rodziłam poprzednio (cc) miałam takie majtki z flizelinki (w różniastych kolorkach) i trzeba sobie coś podłożyć bo normalnie przez pierwsze dni to między nogami jest potop. I jeszcze Wam powiem, ze nie zawsze wystarczy podpaska, raczej zaopatrzcie sie w najzwyklejsze pieluchy dla dzieci Bella. One wyglądają jak ogromniasta podpaska ale to jedyny ratunek na pierwsze 3-5 dni... ::) ::) ::)
Przerażone ??? Mam nadzieję, że nie...
Buziaczki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry