reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja się przybieram jak wilk do jeża, żeby wystawić ubranka po Marcie, bo nie mam co zrobić z nimi... Chyba wrzucę na ogłoszenia, że oddam za jakieś książeczki czy coś w tym stylu...

ubranka kiepsko schodza bo za dużo tego, ja już teraz nic nie wystawiam bo się nie opyla...jakieś drobiazgi to dam na aukcje charytatywne bo mamy takiego wcześniaczka z sierpnia 2009- może któraś z was by też miała jakieś fanty zbędne do wrzucenia?
( Moja strona - Aukcje internetowe Allegro )
a troszke dupereli sprzedaąłm wymienilam na szafce

Kasia - a ty trzymaj po Marcie dla drugiego maluszka:) przecież macie w planach ;)?

Rusia - karmie choć bym chciała już przestac i mam pytanie do was ale to na inny watek
no ale co do ciuchów to już normalnie się nosze bo tylko w nocy i do zaśniecia czasem karmie

ja jeszcze teraz musze wyskoczyc po pare jakis letnich ciuchow na ten urlop...ale nie chce przesadzac bo lato sie konczy i czas powoli na jesienne...ale z 3-4 bluzki kupie...z dwie pary spodenek...i wsio...

A ja zapomniałam ze idziemy na wesele za tydzień i teraz jakąś kiecke muszę wykombinowac, ale chyba nic nowgo nie bede kupowac bo to do znajomych;) więc w tym towarzystwie jeszcze nie byłam;)

Ale paznokcie musze zrobić i stopy bo w takich to masakra!

Wcziraj bylismy po prezentyna dzis..sis kupilam perfumy, tacie buty, chlopakowi sis koszulke z animal, ..
oprocz tego kilka rzeczy dla Klaudii do przedszkola..torbe do przedszkola na jedzenie i buty -adidasy-nike, sukieneczke granatowa...musze jeszcze dokupic jej zieloe, badz granatowe rajstopy ..by pasowaly do mundurku..sukienki...
dla Gracjana dostalalam wczoraj od tego sasiada mojego;)...znowu cala wielka reklamowke couszkow..masakra, bo doslownie juz nie mam gdzie ich trzymac..wlasnie z Duska od rana segregujemy co jeszcze dobre co juz idzie w odstawke..bo tyyle tego mamy..a mowia ze od przybytku glowa nie boli;P...ale takie slodziaki....a par butow to az mnie szokuje...dal nam chyba z 7 par..?:O..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry